Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Jean-Michel Jarre

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Jean-Michel Jarre

dobra ferajna czekalem z tym postem pare tygodni ... moze troszke wiecej ...
    wielki koncert pierwszy i prawdopodobnie ostatni ... Jean-Michel Jarre wystapi 26 sierpnia w gdansku ( stocznia ) czy kos sie wybiera ?? :P bilety 22 55 i 66 złociszy
    serdecznie zapraszam

ooooo to ciekawe ...gdzie sie nabywa te bilety
    w sumie to tylko 3godziny jazdy i jestem

Skomentuj

Tez sie zastanawiam ja mam tylko 570 kilometrow w 6 godzin dam chyba rade :)

Skomentuj

najprawdopodohniej sie zjawie!!!

Skomentuj

ciekawe kto tym razem zarobi - jean nie bierze za ten koncert (widowisko) ani grosza!

mi niestety pozostaje transmisja w TV

Skomentuj

frajerska tvp nie chciala dac siana na to zeby przyjechal ( ma wylacznosc na transmisje tego koncertu i moze szprzedawac prawa do transmisji :P ) koncert kosztuje 3 mlnzl i ja ni jestem pewny czy on nie ma z tego ani grosza !! bylem niedawno na jakims forum to kolez z tych przyjezdza :P acha ... bilety sa do nabycia na stroni ticket pro czy jakos tak wpisz w google "ticket pro"

Skomentuj

to będzie spora impreza... wiecie moze kto to nagłaśnia?

Skomentuj

Taki gosciu jak Jean przyjezdza prawdopodobnie ze swoja ekipa, oswietleniowcw i dzwiekowcow. Moze kogos wynajma do jakis mniejszych zadan ale watpie.
                Pozdro
                Dexter

Skomentuj

no 20 tirow z francji jedzie :P

[ Dodano: 2005-09-01, 17:01 ]
                  i jak wrazenia z koncertu .... bo u mnie maxymalne mialem najlepsze miejsca w gdansku !! bez kitu najlepsze !! byl w ogule ktos na koncercie ?

Skomentuj

Czaruję...
                  X