podlaczam lampke z czujka ZeXt i wyglada mi na to ze tu jest tylko opcja, zeby lampa byla zalaczana czujka (moge sie mylic bo pdlaczam pierwszy raz) a ja bym chcial miec do niej dwa wylaczniki - 1 wlaczal by lampe z czujka = byla by w sumie zalaczana przez czujke, ale z mozliwoscia odlaczenia tego, 2 lampa byla by zalaczana niezaleznie = dzien, noc czy ktos jest czy nie to by swiecilo.
w instrukcji jest tak
zolto-sielony = uziemienie
niebieski = zero
brazowy = faza
moj pomysl jest taki, zeby podlaczyc zero i faze jak w instrukcji i 1 wylacznik do opcji 1 czyli faza szla by do brazowego przewodu tak jak w instrukcji i tu chyba nie ma zastrzezen. 2 wylacznik zalaczal by faze do przeowdu czerwonego, bo wydaje mi sie ze to tym przewodem idzie faza z czujki.
Dobrze kombinuje?? nie rozwale czujki ani nikogo z domownikow takimi kombinacjami?? najlepiej jakby ktos juz kiedys cos takiego robil i mogl sie wypowiedziec:)
Naprawde nikt nigdy nie zastanawial sie nad takim podlaczniem?? przeciez to chyba sa popularne lampy
w instrukcji jest tak
zolto-sielony = uziemienie
niebieski = zero
brazowy = faza
moj pomysl jest taki, zeby podlaczyc zero i faze jak w instrukcji i 1 wylacznik do opcji 1 czyli faza szla by do brazowego przewodu tak jak w instrukcji i tu chyba nie ma zastrzezen. 2 wylacznik zalaczal by faze do przeowdu czerwonego, bo wydaje mi sie ze to tym przewodem idzie faza z czujki.
Dobrze kombinuje?? nie rozwale czujki ani nikogo z domownikow takimi kombinacjami?? najlepiej jakby ktos juz kiedys cos takiego robil i mogl sie wypowiedziec:)
Naprawde nikt nigdy nie zastanawial sie nad takim podlaczniem?? przeciez to chyba sa popularne lampy