Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

[car-audio] Zabudowa bagażnika

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

[car-audio] Zabudowa bagażnika

Witam

Abby sie nie rozpisywac to wszystko pod tym linkiem:

http://forum.skodovka.pl/viewtopic.php?t=3871

pozdr

No ciekawie, jeszcze boki, z jakimś kondensatorem schowanym za plexi i będzie OK
    No i masz zabudowę CA, tylko popatrz w imię czego zmarnowałeś tyle miejsca w samochodzie (szczerze mówiąc całkiem niepotrzebnie) na tą zabudowę pod wzmacniacz, a zawsze można było by tam coś wrzucić - wkoncu to bagażnik, no ale to Twoje auto - ja jestem fanem CA, ale ze względu na bezsensowne zajmowanie miejsca nieprzepadam za zabudową. Wzmaka mogłeś wpuścić w tą zabudowę i np. oświetlić jakimiś diodami - ale to by sie jeszcze dało zrobic bo teraz to jest raczej półka pod wzmacniacz.

Jak się spisuje BR w tej skrzyni, ba są tam 2 dosyć potężne głośniczki a ten BR nie jest aż taki duży??

Skomentuj

Br ma srednice 10cm i nie zauwazylem zeby sie dlawil jakos... ponadto glosniki jeszcze nie chodzily na max ze wzgledu na to ze nie sa jeszcze wygrzane. Co do miesjca w bagazniku to hmm, no coz poki co to wakacje sie skonczyly, wiec okres jakis konkretnych wyjazdow gdzie bagaznik musi byc pusty, juz sie zakonczyl. Wiadomo, ze w szelkie zakupy teraz i inne rzeczy co byly wczesniej w bagazniku laduja teraz z tylu na siedzeniach lub wycieraczkach :) . No ale jak juz trzeba cos przewiesc wiekszego co bedzie wymagalo przestrzeni bagażnika to wowczas zabudowa sklada sie z dwoch zasadniczych czesci ktore mozna w ciagu 20min zdemontowac. I tyle samo czasu zajmuje tez montaz.

Pozdr

Skomentuj

no bez kitu jak ja bym mial rpbic takie s to dal bym se spokoj ...
        bravo ze ci sie chcialo cos takiego robic !!

Skomentuj

ladnie brawo za cala prace ale ja osobiscie bym staral sie alby jak najmniej "zabrac" bagaznika, wiem wiem mozna wyciagac ale mi by sie nie chcialo z tym latac jak bym cos wozil

Skomentuj

nom, przylaczam sie do slow kolegow :)
            wszystko oki tylko niepotrzebnie caly bagaznik zajety ;/ jak ja bym teraz robil CA to bym dal wszstko po bokach bagaznika, ladnie to zabudowal, a srodek bagaznika by byl wolny :) i fajnie by wygladalo.
            Jakby Ci sie chcialo to tez mogles dac jeden glosnik z jednej strony, drugi z drugiej i gdizes tam wzmacniacz upchac i by bylo lepiej
            no ale jak Ci bagaznik nie potrzebny to jest GIT :)

Skomentuj

szafa bez drzwi w bagażniku i jest git?
              aaaaaa...
              chyba że niepotrzebne drzwiczki w szafie.. no tak tak.. położy sie szyćko na tylnym (tylnim?) siedzeniu.. no tak.. a szafa niech se stoi.. "a co? stać mnie nie?"

Skomentuj

Brawo za prace wlozona jednak mi osobiscie sie niepodoba :) co najmniej za duze :) prosze sie nie denerwowc bo o gustach sie nie rozmawia

Skomentuj

Czaruję...
                X