Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

światła przeciwmgłowe peugeot 206

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

światła przeciwmgłowe peugeot 206

mieliscie moze okazje robić swiatła przeciwmgielne do 206stki. oryginalnie sa zamontowane w zderzaku przednim i sa okrągłe,
    czy są jakieś inne rozwiazania??
    jak są montowane??
    macie jakieś info??

Magik sorki za offtop ale wyslalem Ci PW i mam wrazenie ze cos nie doszlo.

Wiesz moze gdzie we wroclawiu mozna kupic material (wykladzine) do obicia np. suba do smochodu czy paczki na estrade ?? W castorami i LMerlin maja tylko taka podbita od spodu jakas pianka ktora odpada i nigdzie indziej nie znalazlem..

Skomentuj

pewniak to że na ul. morelowskiego w "olejniku" mają na bank.. to firma car audio. jeszcze w extereme car audio mają. na pewno mają drogo więc zanim tam pojedziesz to zobacz na przeciwko placu swiebodzkiego jest w takim obskurwiałym budynku sklep z materiałami i tam mają wszystko i baaaardzo tanio.
      sory, doszło może, ale zakręcony jestem bo miałem poprawkę na studiach.

wracamy do tematu...

czy do jasnej ciasnej musze zmieniac cały zderzak na taki z otworkami zeby wstawić swiatła przeciwmgielne w peugeocie 206??????????????

[ Dodano: 2005-09-06, 22:14 ]
      jak nie znajdziesz na kolo swiebodzkiego to daj znać

Skomentuj

Magik jeszcze raz offtop, jak mozesz to daj nr gg albo tlena bo ciezko tak pogadac. Moze wyslij na PW jak nie chcesz publicznie. Pozdro

Skomentuj

zajrzy tutaj www.206club.net dużo ciekawych informacji na temat 206

Skomentuj

mozesz zamontowac tak jak w malucha-sttritfajter pod albo nad zderzakiem

Skomentuj

aryan, jak to sie ma do prawa? przyczepi sie pan na kontroli co by ja w oczenta innym nie świece? albo ze coś mam źle porozstawiane albo cos..

Skomentuj

magik, poszukaj na necie bo wiem że to regulują jakieś przepisy,jak mają być zamontowane te światła w jakiej odległości od siebie,na jakiej wysokości itd....napewno będzie na jakiejś stronce z magazynów auto-moto

Skomentuj

moze zamontowac nawet 5cm nad jezdnia tylko poco? swialta nie powinny byc zamocowane wyzej niz reflektory

nie moga wychodzic poza obrys samochodu

[ Dodano: 2005-09-13, 01:21 ]
                  mi z dziurawa pyta przed katalizatorem przedluzyli dowód :P
                  chociaz wisala kartke ze jak samochud nie spelnia norm ochrony srodowiska stacja zabiera dowód :P hahahah lubie ten kraj

Skomentuj

Czaruję...
                  X