Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Motorek jaki dla początkującego?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M95509 dj_zibi, jak bym mial kase nawet bym sie nie ogladal tylko jechal ogladac, dosiasc i pewneie kupowac

[ Dodano: 2005-09-17, 18:57 ]
    na twoim mijescu oczywiscie

Skomentuj

Ruthi tej oferty juz nie ma.

Skomentuj

No niestety juz sie skończyło. Była xj600 z 1991 albo '93 za 4300 z niemiec do rejestracji. cena do uzgodnienia. Fajna czerwona, z małym przebiegiem.

Skomentuj

tak se szukałem na google tych motorów o których rozmawiacie i znalazłem fajną stronkę ze zdjęciami motocykli...
          http://www.bikes.cz/fotosoutez/hlasovani.asp

Skomentuj

no no fajne te motory;p heheh

Skomentuj

jesli to twój pierwszy motor to nie kombinuj tylko kup jakas 125(powiedzmy enduro).

jak opanujesz i juz bedziesz czuł sie konfortowo to wtedy cos wiekszego (400? 500?), ale nie wieksze.

kazdy mowi ze spoko, przeciez kupujac 500 nie musi odrazu stosowac gazu w stylu 0/1, ale człowiek jest tylko człowiekiem;-)

spytaj sie jakiegos wieloletniego motocyklisty, kazdy ci powie ze zaczyna sie od malych pojemnosci nawet jak jest kasa na cos wiekszego.

Uwaga:
              Powyzsze rady sa wazne tylko w przypadku jesli kolega naprawde jara sie na motor. Jesli natomiast ma to byc srodek do popisywania sie na gumie i rwania dup na miescie, odpusc sobie mojego posta.

Skomentuj

ŁukaszN, a z jakiej szkoly jestes?:P

Skomentuj

No jak to jakiej oczywiście Zespół Szkół Elektrycznych , a konkretnie to Technikum profil technik elektronik, a ty mIKI, gdzie się uczysz?? (dziwny zbieg okoliczności był by, żeby w tej samej szkole :P :> )

Skomentuj

no hehe, niestety ja ucze sie w VI lo ;]

[ Dodano: 2005-09-20, 16:47 ]
                    no hehe, niestety ja ucze sie w VI lo ;] ale Elektryk u mne na osiedlu za to;p

Skomentuj

Czaruję...
                    X