Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

włącznik czasowy

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

włącznik czasowy

czesc. kupilem niedawno wlacznik czasowy ale nie wiem do konca jak to ustawic zeby dzialalo. Przypusmy ze chce aby urzadzenie właczalo si ecodziennie w godzinach 21-7 rano. Nie mialem do tego zadnej instrukcji. Jezeli ktos mial z czyms takim do czynienia to bede wdzieczny za wszelkie wskazowki.

sorry za off topic ale w tym GT co jest na tle zdjecia, jest mojego kolegi golf mk 1 GTi na stronie z relacja z vw mani na dole po prawej stronie taki czarny ;] prawy dolny rog zreszta tam tylko jest 6 fotek

pozdrawiam

Skomentuj

miedzy tarcza a obudowa jest taki zabek na ktorym krecac tarcza ustwaisz atkualna godzine, do okola tarczy sa tez takie ruchome 'dzwigienki' odciagasz w dol te na przeciw gidzin, minut w ktorych ma byc na ON. no i na koncu masz suwaczek ktory tez musi byc ustawiony w pozycji ON.

Skomentuj

wisnia, fajny ten Golfik. A co do GT to z miesiaca na miesiac robi sie coraz mniej ciekawe, wczesniej jakos bardziej mi sie podobalo.

mIKI, dzieki!! jakos nie zauwazylem tych dzwigienek, teraz wszystko dziala bez problemu, Jeszcze raz dzieki!!

Skomentuj

nie ma za co, ciesze sie ze sie przydalem;p pozdrawiam

Skomentuj

Czaruję...
          X