Mam pytanie do tych co sprzedają kolumny na allegro. Bo chciałbym wystawić swoje i niewiem ile za nie wziąść???? może podacie przeciętną cene >. dodam tyle że wykonanie ich
kosztowało mnie 600zl.
na allegro jes pelno idiotow a jak zobacza 2x30cm w kolumnie i tyle watów ;] to moze ktos to kupi jak ladnie wykonczone, ale nie wroze rewelacji bo takie aukcje docieraja max do 200zl trzeba bylo sie najpierw doradzic w sprawie kolumn a ze zrobiles badziew (sory hi end to to nie jest) to teraz bedziesz sie meczyl ze sprzedarza tylko uwazaj zebys nie trafil do topicu allegro speszyl ałard
tak na powaznie to naprawde ciezko bedzieci to sprzedac, o wysylce chyba nie ma mowy bo pewnie waza sporo, naprawde wspolczuje, moze najpierw sie przejdz po komisach/lombardach no i po kolegach rzecz jasna
Na allegro jest sporo idiotów, jak napiszesz że kolumny mają po 2x30 cm i kilkaset W mocy, to dresy będą sikać w majtki z wrażenia. Na pewno to sprzedasz, ale czy dostaniesz 600 zł to nie wiem. Zależy od wykończenia - diabeł tkwi w szczegółach.
Skomentuj