Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Poczta na diyaudio.

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Poczta na diyaudio.

Czesc Wam.
    Co trzeba zrobic zeby miec swoja poczte na diyaudio jak niektorzy, zauwazylem w adresach np. pan_kowalski@diyaudio.pl, tez bym chcial taki, wtedy widac ze my to z tych Pozdrawiam i dzieki za odpowiedz.

Z tego co wiem to poczte maja tylko zasłużeni jak narazie, co coś zrobili dla działania i funkcjonowania tej strony.

Skomentuj

...czyli największe lenie-moderatorzy D

Skomentuj

jak siedzą cały czas na audiomanii, to nic dziwnego, ze nie mają czasu tu zaglądać...

Skomentuj

No Zygmunt, tera to mamy przechlapane :p

Skomentuj

Tylko jeden 'siedzi' na audiomani...

Skomentuj

hehe, e lipa ze nie da rady :/ A znacie moze jakies stronki o tej tematyce co mozna wlasnie zalozyc na nich konto ?? :)

Skomentuj

W konkursie na audiomanii to jest nagroda.:)

Skomentuj

A ja wam coś powiem. Ta strona nie jest stroną komercyjną, nie zarabia na siebie, miejsce na serwerze kosztuje, domena też. Co z tego...... a to, że jak się nieraz o tym przekonaliśmy, z przyczyn niezależnych, od nas, od moderatora, czy też właściciela strony są częste awarie, ile razy strona zmieniała adres. A co za tym idzie nie działałaby też poczta, a poczta, do której nie mamy dostępu jest bez użyteczna moim zdaniem. Pada baza danych, i wszystkie wiadomości znikają, nawet te nowe nie przeczytane, które mogą być bardzo ważne, bo @ to teraz wszędzie się używa.

Mam pocztę już 6 lat na komercyjnym serwerze, stale ten sam adres i to sobie cenię :)

Skomentuj

Czaruję...
                  X