Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Kratka ochronna na glosnik

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Kratka ochronna na glosnik

Kupienie kratki wydalo mi sie banalne dopoki nie okazalo sie ze estradowka ktora posiadam ma 40cm srednicy.
    Moje pytanko - gdzie mozna kupic oslone (kratke lub cos co spelnia jej zadanie ochronne) na glosniczek tych rozmiarow ??? Ewentualnie moze ktos poleci jakis zamiennik, nie koniecznie okragly, moze byc prostokatny o wymiarach przekraczajacych srednice 40cm.

Dzieki za pomoc :-)

:p

iidz do hurtowni metali/stali tam gdzie sprzedaja blachy i zapytaj czy nie maja z ddziuram;
    w zeszlym roku kpilem blache/siatke ale do balustrady

Skomentuj

Siatka "tuningowa" [jakby ktoś nie wiedział, to taka siatka, co się nią zalepia dziury w "pługu śnieżnym" - zderzaku o nadmiarowych rozmiarach :P ]

Skomentuj

Taka siatka tuningowa jest raczej delikatna i "plastyczna". najczesciej wykonana z aluminum. takze nawet nie uzywajac duzej sily mozna ja pogiac, wiec ochrony nie zapweni, ale bedzie sie ladnie prezentowac:) jest duzo wzorow, rozne "oczka" :)

Skomentuj

Siatka tuningowa odpada, jak zauwazyles jest zbyt plastyczna. Idealna byla by taka krata jak w firmowych piecach ale nie idzie tego kupic a jak juz to nie w normalnej ludzkiej cenie ...

Skomentuj

MarkaW atakuj,miał dojście i wspominał o tym.

Skomentuj

długa "rączka" do długiej szuflady w sklepie meblarskim sztuk dwie zamontowane na skos równolegle są dobrym rozwiązamniem..

Skomentuj

taka blacha sie nazywa chba perforowana albo jakos tak
                przeciez w sklepach elektronicznych albo z jakims innym ustrojestwem powinni miec !!
                no chyba ze mieszkasz w zaszkoczynie :P

Skomentuj

Kup parę takich ładnych, sztywnych, cienkich drutów ze stali nierdzewnej, np. takich co sie na nich robi szaszłyki z nich możesz sobie odpowiednio wyprofilowac co tylko chcesz. Na końcach można zrobić oczko, okrągłymi kombinerkami i za to oczko przykręca się do obudowy.

Skomentuj

długa "rączka" do długiej szuflady w sklepie meblarskim sztuk dwie zamontowane na skos równolegle są dobrym rozwiązamniem
                    tylko ze sa one przykrecane od wewnatrz!

Skomentuj

Cytat:
                      długa "rączka" do długiej szuflady w sklepie meblarskim sztuk dwie zamontowane na skos równolegle są dobrym rozwiązamniem

a to ja na koncu tylna scianke ostatnio przez to przykręcałem.. :)

Skomentuj

Cytat:

a to ja na koncu tylna scianke ostatnio przez to przykręcałem.. :)
                        chyba zeby dac dluuuuuuuugie sruby :P

Skomentuj

Moj adres marek@gliwice.kmp.gov.pl
                          Nazywa sie to blacha pefrorowana.
                          Osobiscie mam 0,7 grubosci i jest naprawde wystarczajaco twarda przy najcienszych mozliwych mostkach i oczkach okraglych mijanych (rv).
                          Mevaco spraedaje takie najmniej po jednym arkuszu 1x2metry na palecie ktorej przywoz jakims kontraktowanym spedytorem kosztuje drugie tyle co blacha.
                          Koszt calkowity jednej paki to jakies 150 zl dlatego podalem Ci swoj adres zebysmy sobie na spokojnie porozmawiali ile potrzebujesz.

Skomentuj

Czaruję...
                          X