Pomaluj na czarno, mat lub połysk. Jeżeli po 2 razie dobrze nie zakryje to i 3 raz pomaluj. No i pamiętaj o szpachli na śruby!
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Pierwszy Zielony SuB :)
Collapse
X
-
Zamieszczone przez miskuesh0 spoko! Tam mialem prawie same pozytywne opinie i chcialem zobaczyc tu i chyba mam prawo...
Pozdro maly....
Moją opinię już znasz - wiocha. Jak kolega wyżej napisał, pier...nij pomarańczowy pasek jeszcze i będzie super.
A co do "małego", jakieś kompleksy?
Aryan, tak, masz rację. Najlepiej wpakować dobry głośnik w skrzynkę po kartoflach i cieszyć się, że super gra... a co z tego, że wygląda...a własciwie nie wygląda? TRzeba zachować pewne proporcje...no i wypada mieć chociaż trochę gustu.
Skomentuj
-
misku, wrzuc na www.elektryk.info ( mówisz o elektrodzie chyba...)
aryan, mam srebrne nike i sa fajne :P
Skomentuj
-
jeden lubi czekolade, a drugi jak mu smierdza nogi, trzeci natomiast scieli luzko o 15,
a kolega tutaj lubi zielony... nie wiem nad czym tu dyskutowac
obudowa starannie wykonczona (a to sie chyba liczy najbardziej), rurka tez ladniejsza bedzie.
mnie, szczerze bardziej denerwuje ta odpustowa membrana.to ja w pierwszej kolejnosci pociagnalbym czarnym sprajem.
zrob fotki z nowa rura, troche lepszy opis i dawaj na elektryka.
Skomentuj
-
Obudowa jest starannie wykonana i tu nie mam wątpliwości. Ale kolor to kwestia gustu - mnie on jakoś nie pasuje do suba. Ja bym to solidnie wyszlifował do równości papierem ściernym 500 na wodę, pomalował na jakiś ładny intensywny kolor (najlepiej metallic), na to dałbym grubą warstwę bezbarwnego lakieru akrylowego. Po wyschnięciu wyrównałbym lakier papierem 500-1000 i wypolerowałbym całość na lusterko (pasta polerska+szmata/filc). Oczywiście wszystko malować tylko i wyłącznie pistoletem lakierniczym, żadnym wałkiem ani pędzlem.
Nie wiem po co z tyłu jest oddzielny terminal - czyżby nie dało się podłączyć kabla bezpośrednio do panelu?
Tylna ścianka powinna być zamocowana na stałe - to nie jest przecież obudowa band-pass ani isobaric, więc nie potrzeba mieć dostępu do całego wnętrza. Jeżeli chodzi o zamocowanie głośnika - czy słyszałeś o czymś takim jak raki? Ewentualnie mogłeś użyć zwykłych blachowkrętów.
Skomentuj
-
czarny czy zielony to nie ma znaczenia widac ze ktos staral sie malym nakladem flotowym zrobic cos innego ...a mi najbradziej przypadl by do gustu czerwony :) taki ferrari :)
super
jakis maly dodatek zoltego jak dioda albo wykonczenie br i bedzie miodzio
zielony tez jest fajny ale mi sie ze szpitalem kojazy
i ta dioda pod glosnikiem ...to chyba juz nie modne
ogolnie jestem na +
Skomentuj
Skomentuj