Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Pierwszy Zielony SuB :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Pomaluj na czarno, mat lub połysk. Jeżeli po 2 razie dobrze nie zakryje to i 3 raz pomaluj. No i pamiętaj o szpachli na śruby!

Skomentuj

Zamieszczone przez misku
      esh0 spoko! Tam mialem prawie same pozytywne opinie i chcialem zobaczyc tu i chyba mam prawo...
      Pozdro maly....
      Chodzi o to, że tu się nie umieszcza konstrukcji, powstało na to specjalne forum...
      Moją opinię już znasz - wiocha. Jak kolega wyżej napisał, pier...nij pomarańczowy pasek jeszcze i będzie super.
      A co do "małego", jakieś kompleksy?

Aryan, tak, masz rację. Najlepiej wpakować dobry głośnik w skrzynkę po kartoflach i cieszyć się, że super gra... a co z tego, że wygląda...a własciwie nie wygląda? TRzeba zachować pewne proporcje...no i wypada mieć chociaż trochę gustu.

Skomentuj

Mi sie podoba subik,kolor hmmm oryginalny,niekoniecznie brzydki,tylko troszke mi niepasuje ze ten lakier tak sie 'swieci'(niepasuje mi to akurat do tego koloru)
        nah,buty HAKER wymiataja :P (ba,mam takie nawet )

Skomentuj

Heh Tasior dzieki za opinie ten kolor jest pol mat i nie nie swieci sie tak bardzo

esh0 zadnych kompleksow nie mam... o to sie nie martw sooraa nie zauwazylem tego...

Skomentuj

Dobry glosnik w nie najgorszej obudowie (dobrze ze sie wlascicielowi podoba), mialem Infinity Kappa 120.3 SE i wiem co te glosniki potrafia ;]

Skomentuj

misku, wrzuc na www.elektryk.info ( mówisz o elektrodzie chyba...)
              aryan, mam srebrne nike i sa fajne :P

Skomentuj

jeden lubi czekolade, a drugi jak mu smierdza nogi, trzeci natomiast scieli luzko o 15,
                a kolega tutaj lubi zielony... nie wiem nad czym tu dyskutowac
                obudowa starannie wykonczona (a to sie chyba liczy najbardziej), rurka tez ladniejsza bedzie.
                mnie, szczerze bardziej denerwuje ta odpustowa membrana.to ja w pierwszej kolejnosci pociagnalbym czarnym sprajem.

zrob fotki z nowa rura, troche lepszy opis i dawaj na elektryka.

Skomentuj

JAk dostane nowa rurke to zrobie aktualizacje i zrobie lepszy opis.

Pozdrawiam!

Skomentuj

HAKER
                    nosza je same HAKIERY :P
                    mike albo fian air tez moga byc :p

Skomentuj

Obudowa jest starannie wykonana i tu nie mam wątpliwości. Ale kolor to kwestia gustu - mnie on jakoś nie pasuje do suba. Ja bym to solidnie wyszlifował do równości papierem ściernym 500 na wodę, pomalował na jakiś ładny intensywny kolor (najlepiej metallic), na to dałbym grubą warstwę bezbarwnego lakieru akrylowego. Po wyschnięciu wyrównałbym lakier papierem 500-1000 i wypolerowałbym całość na lusterko (pasta polerska+szmata/filc). Oczywiście wszystko malować tylko i wyłącznie pistoletem lakierniczym, żadnym wałkiem ani pędzlem.

Nie wiem po co z tyłu jest oddzielny terminal - czyżby nie dało się podłączyć kabla bezpośrednio do panelu?

Tylna ścianka powinna być zamocowana na stałe - to nie jest przecież obudowa band-pass ani isobaric, więc nie potrzeba mieć dostępu do całego wnętrza. Jeżeli chodzi o zamocowanie głośnika - czy słyszałeś o czymś takim jak raki? Ewentualnie mogłeś użyć zwykłych blachowkrętów.

Skomentuj

Mnie się podoba ten panel, co do obudowy to skoro się właścicielowi podoba to ok kwestia gustu głośnik całkiem niezły, przypuszczam że lepiej sprawił by się w samochodzie.

Skomentuj

Wlasnie naprzyklad po to jest ten terminal zeby wsadzic suba do samochodu :). Wlasnie sam nie wiem czy mi sie ten kolor podoba :) i miedzy innymi pytam sie czy wam sie podoba bo nie wiem czy zmienic czy nie...

Pozdro!

Skomentuj

lekko nie trafiony kolor moim zdaniem... pomaluj go na czasno i bedzie chyba nalepiej.

Skomentuj

przyczepiłbym się tylko do niedociągnięć przy br i tej tylnej ścianki...
                              kolor to rzecz gudtu i dopasowania do otoczenia... ja niedługo będę malował monitorki na fioletowo (dla kobiety, bo tak podobno będzie pasować)

Skomentuj

Jak dla mnie to na tak wykończony sub (starannie) tylko czarny mat.

PS. Po co sciągana tylna scianka jeżeli masz odkręcany panel??

Skomentuj

czarny czy zielony to nie ma znaczenia widac ze ktos staral sie malym nakladem flotowym zrobic cos innego ...a mi najbradziej przypadl by do gustu czerwony :) taki ferrari :)
                                  super
                                  jakis maly dodatek zoltego jak dioda albo wykonczenie br i bedzie miodzio
                                  zielony tez jest fajny ale mi sie ze szpitalem kojazy
                                  i ta dioda pod glosnikiem ...to chyba juz nie modne

ogolnie jestem na +

Skomentuj

bo panel ma osobna komore i z zewnatrz nie ma jak sie dostac!

pozdro!

Skomentuj

Czaruję...
                                    X