Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Mitsubishi COLT 1994

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Mitsubishi COLT 1994

co w drzwi?? czy w ogole mozna?? bo otworu nie ma...jest tam wogole instalacja?? nie wiem czy jest tam cos do przymocowania glosnika...nic nie wiem wiec pytam pozdro

jak nie mozna jak mozna... jak dziur nie ma to trzeba je zrobic, a w drzwi wstaw sobie to na co cie stac ;]

podaj wiecje konkretow, eh.. przeciez my nie jestesmy jasnowidzami i nie widzimy jak to wyglada, ile masz na to kasy itd... niby 132posty ale jakos srednio bym ocenil umiejetnosc sprecyzowania pytania

Skomentuj

wez kawalek mdf lub wiórowej o wym trche wiekszych niz głosnik i wladuj to pod tapicerke drzwi; przymocujesz to do drzwi na srubki, bedziesz musila wiercic w profilach ale stary colt wiec warto;

wstaw jakiegos stx albo 2 :)

[ Dodano: 2005-10-03, 20:11 ]
      zamiast ladowac kase w drogi system kup jakis wzmak

Skomentuj

pytanie bylo raczej do kogos kto owego colta ma:) lub wie jak toto w srodku wyglada.Trudno jest to opisac:)

z tylu wchodza 17cm glosniczki:) z tym no problem ale nie wiem co z drzwiami:) powiedzmy ze kasa sie nie liczy. pozdro i dzieki:)

Skomentuj

cze. H-O-T stuningowal takie auto. spoko jest

Skomentuj

trzeba bylo dzac na poczatek [CA]
            teraz nie wiem ...cos wymysle (sorry Magik )

Skomentuj

Nie ma kieszeni na drzwiach?? zrób kieszenie z MDFu i ładuj co tam sobie chcesz, tylko drzwi dobrze wygłusz.

Skomentuj

Czaruję...
              X