Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Kupię radiatory / poszukuję radiatorów

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Kupię radiatory / poszukuję radiatorów

Kupię 2 radiatory żebrowane najlepiej nowe o wymiarach ok. 15-20cm wysokości 35-45cm szerokości i 3-10cm głębokości.Jeżeli ktoś ma coś w tych granicach proszę o kontakt.Będą to początki stereofonicznego Holtona gdzie musi obejść się bez wentylatora.
    Miało by to wyglądać tak:
    Załączone pliki

ja się podpiszę pod proźbą szukam radiatora żebrowanego 24-27cm x 6-8cm x 3-4cm

Skomentuj

joł

poszukajcie w hurtowni metali kolorowych u mnie jest kilka i prawie w kazdej mozna nabyc radiatory z kiljuyu mertowej sztangi; sprzedaja na wymiar jaki chcecie a puzniej to waża; ostatnio kupowalem kwasówke i za 2,2 kg zaplacime 30 zl

Skomentuj

ja ciekawe radiatory kupowałem na skupie złomu :)
        serio :)
        i za 10kg zapłaciłem ok 40zł :)
        były bez dziur , nówki :)
        ktoś sprzedał , a ja odkupiłem po dość niskiej cenie - warto mieć znajomych nawet w takich miejscach :)

Skomentuj

no no ale kwasowka jest mega droga jeszcze za;ezy jakiej grubosci !!

Skomentuj

polecam jak przedmowcy wypad na skup zlomu dogadujac sie z panem mietkiem i stawiajac mu piwko mozna miec nieograniczony dostep do jakich kolwiek elementow alu i radiatorow

Skomentuj

a jak się ma przewodość cieplna kwasówki do aluminium?

Skomentuj

gorzej , ale nie krytycznie ...
                do czego chcesz ten radiator z kwasówki ?
                bo przy mniejszych konstrukcjach nie estradowych to się nie ma co przejmować ...

Skomentuj

niew iem co dostane na złomie dlatego zapytałem a ma to iśc do mostka tda i 3xtda (2 osobne) tylko jak taka blache powyginać żeby z jednej strony taki radiator był płaski ew jak połączyć "harmonijke" z płaską blachą, mówię o aluminium

Skomentuj

Ok załatwiłem sobie dojście do krztałtownika 17 szerokości / 4 głębokości na dowolną wysokość.

Skomentuj

Czaruję...
                    X