Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Jaki odtwarzacz MP3

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Tu macie testy odtwarzaczy http://mediatune.pl/news.php
    Co dod creativa to te odtwarzacze to jedna wielka porażka miałem 2 modele i każdy miał jakieś wady.
    Teraz bvende kupował iAudio G3 (50h na bateri, 1.2 tryliona brzmień,wejście line in do nagrywania z zewnentrznych źródeł, radio, dyktafon, usb 2.0, teksty piosenek, tagi, najwyższa jakość dzwięku, itp.)

Skomentuj

To, że ty miałeś jakieś wady w nich nie znaczy, że każdy odtwarzacz miał :| Ja już na swoim jade 3 miechy i nic a nic sie nie psuje i myślę, że nie tylko ja jestm zadowolony.
      Fajny ten iAudio ale niektórych nie stać na takie zabaweczeki, pamiętaj o tym.

Skomentuj

Ja jako prezent gwiazdkowy wybralem irivera IFP-790, o pojemnosci 256 mb. Dalem za niego 300 zl i mysle ze nie moglem ich lepiej ulokowac, dzwiek jak dla mnie z takiego urzedzenia bez zarzutów, obsluga, funkcjonalnosc takze na wysokim poziomie, jak na razie nie wykrylem zadnych wad. Co do pamieci to jednym wyda sie to malo ale jak dla mnie jest w sam raz, nie potrzebuje wiecej bo na codzien mam kompa wiec nie mam potrzeby przenoszenia wiekszych partii materialu muzycznego. W razie watpliwosci nt. odtwarzaczy mp3 warto poczytac forum na stronce iriver.pl.Pozdrawiam

Skomentuj

Czaruję...
        X