Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Jaka obudowa do Infinity ref 1230W ?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Jaka obudowa do Infinity ref 1230W ?

Witam szanowne grono mam prośbę szukałem w archiwum ale nie znalazłem może ktoś mi doradzi jaką obudowę zrobić do infinity reference 1230W sub ma być uniwersalny do kina domowego i muzyki.
    Proszę nie odsyłajcie mnie do programów bo się na nich nie znam potrafię zrobić solidną obudowę podpiąc wszystko do kupy i tyle na wykresach się nie znam stąd moja prośba, może ktoś już robił obudowę do tego głośnika ?

Paweł.

A kto nie zna pozna Poczytaj artykuły na stronie głównej :PP

I podaj parametry głośnika chociaż....

Pozdrawiam!

Skomentuj

Winisd jest prosty jak budowa cepa,wystarczy wsadzic mu TiS i pobawic się a wszystko wychodzi jak na dłoni.Na audiomani znajdziesz tutorial krok po kroku z ogólnymi zasadami na co zwracać uwage.Uszanuj czyjś wysiłek i zapoznaj się z tym materiałem.Jeśli to za trudne to mogę Ci to policzyć ale,pamiętaj,wiedza kosztuje.

To co,moze lepiej poczytamy?

Skomentuj

Jeśli masz zamiar w ogóle cokolwiek obliczać, to musisz mieć podstawowe parametry tego głośnika, czyli przynajmniej Qts, Vas i Fs.

WinISD nie jest trudny. Ściągnij sobie wersję beta, jest w miarę prosta. Spróbuj, jak coś nie wyjdzie - chętnie pomożemy. Ale tu za Ciebie chyba nikt całej roboty nie odwali.

Skomentuj

Ok dzięki za informacje popróbuję samodzielnie

[ Dodano: 2005-11-10, 23:58 ]
          Witam ponownie popróbowałem i oto są wyniki teraz znowu prośba o interpretację czerwone wykresy to BR a żółte obudowa zamknięta która waszym zdaniem będzie lepsza do kina domowego i muzyki, chciałbym też aby bass nie był rozlazły powolny i dudniący ale raczej szybki i wyraźny pytanie którą Waszym zdaniem obudowę wybrać.

Paweł.

[ Dodano: 2005-11-11, 00:03 ]
          Jeszcze wykresy
          Załączone pliki

Skomentuj

Czaruję...
          X