Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Kto posiada estradówki w okolicach Bydgoszczy :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Kto posiada estradówki w okolicach Bydgoszczy :)

Witam.

Dziś zwracam się z nietypową sprawą. Mianowicie szukam kogoś kto posiada i byłby skłonny wypożyczyć na sylwerstra kolumny estradowe/pseudoestradowe. Do tej pory używałem do tych celów Altusów 200. Jednak okazało się ze ludzi będzie więcej co za tym idzie większe pomieszczenie i te kolumienki nie zdadzą egzaminu. Pytałem w paru miejscach w Bydgoszczy, ale niestety zregóły są to profesjonalne wypożyczalnie sprzętu i życzą sobie za dużo kasiorki. Imprezka będzie typowo prywatna i bez mega szaleńst :P ale grać coś musi. Jeżeli ktoś jest w stanie pomóc to proszę o kontakt. Oczywiście zdaję sobie sprawę, że nic za darmo.

P.S Jeżeli ktos posiada również sterownik stroboskopu wraz z samym stroboskopem lub ewentualnie sam sterownik to byłbym również zainteresowany :] Pozdrawiam

szykuje sie mega balanga hehe

Skomentuj

Nom...ale jakoś brak wsparcia na forum :/

Skomentuj

niewiem czy transport z wawy nie kosztował by cię więcej niz wypozeyczenie na miejscu :P -- paczka 80kG w dwie strony hmmmmm

Skomentuj

Sound Wave, masz jakiś cennik wypożyczania sprzętu ?:)

Skomentuj

Sound Wave, Transport miałbym pewnie we własnym zakresie. Jeżeli masz jakiś konkretny pomysł zapuści mi na PW. Pozdro.

Skomentuj

najwcześniej moge ci dać znać w poniedziałek bo sam tez gram na sylwka i musze się rozpatrzeć jak sam ze sprzętem stoje :)

Skomentuj

Ołki. Czekam na ewentualne info. Pozdro.

Skomentuj

więc tak napewno moge ci pozyczyć stary zestaw estradowy - w składzie STX32-150-4SC+ tonsi GDWT 8-80-5F

rewelacji niema środka troche brakuje ale na imprezke dla "mało wymagających" styknie. zestaw przy duzych mocach gra całkiem nieźle :) zalecam minimum 100wat koło 200 to optimum powuzej trzeba uwazać :)

Skomentuj

Sound Wave, jaki ty masz sprzęt ?? cały jaki posiadasz :) kolumny i suby no i napęd też:)

Skomentuj

długo by pisać.....

największy problem to wzmaki :( mam 2x400 + 2x600 niby jak by potrzeba to zawsze moge dostosować LMa na sopran (wtedy mam pełny podzial aktywny)
                      do tego jest pare filtrów aktywnych, korektor, decki, mixer, kilometry kabli i miliony chinch

Skomentuj

co byś polecił na nagłośnienie pokoju ok 30 mkw ?:)

Skomentuj

nieskończony projekt na 22-120-4SE+8-150-8PJ z subwooferem na 30-300-4AP

ze wzmakiem 150wat na góre i 400 na dół rozniesie ci pokoik :d

Skomentuj

Czaruję...
                          X