Hmm jak sie nie czyta powyzej kilku postow to trudno o cos!
Zadalem dwa razy pytanio o jej hobby i nic zadnej odp zadnego niczego. Smiem myslec ze laska nie ma hobby.
elmer, no z hobby to cienko raczej... co zrobic teraz malo kto ma jakas pasje tak jak my zwlaszcza laski;p
zrobilem jak radziliscie i zabralem ja dzisiaj na wypad po galerii i wybrala sobie pierscionek;p jutro jeszcze raz musze jechac;/ po reszte prezentow;/ no nic tak trzeba;p
A to efekty mojej pracy... pare(naście?) godzin ;] cięcie, grawerowanie i potem z 5h szlifowania żeby była przeźroczysta. Ale efekt warty zachodu :]
Oczywiście całość zasilana markowym zasilaczem firmy TATAREK o niewiarygodnej mocy 1,2W !!! TYlko on zapewnia tak głęboki kolor świecenia ULTRAJASNEJ diody 6000mcd!!!
ok mogę się już przyznać kupiłem: pidżamke, nie sexowna a badziej praktyczna, fajna bawełniana z sympatycznym smokiem, do tego skarpetki w kształcie krowy antypoślizgowe, miła być jeszcze książka ale nigdzie nie mogłem jej dostać i na końcu zdradzilem sie i dziewczyna sie dowiedziala .
Ksiazke kupilem po swietach ( jeszcze nie doszla), dziewczyna zadowolona , zaskoczona.
Skomentuj