wez sie za prace to nie bedziesz musial sie zastanawiac kto ile ma pieniedzy:P
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Zniszczylem naped DVD z kompa... SlimLine ;)
Collapse
X
-
Zamieszczone przez D@nielotu akurat nie trafiles bo pomimo swojego wieku (15 lat) jesli chodzi o audio sam musialem na wszystko zarobic...ale szanuje kazda wydana zlotowke,i nawet jesli cos rozwale badz samo sie rozwali
albo kup sobie aparat cyfrowy to tez bedziesz mogl sie tak lansowac!
chcesz zobaczyc tonsila przerobionego na popielniczke ?
btw twojej pracy... moze sie pochwalisz bo znam wiele osob ktore sie tu NIE lansuja a nie maja kasy ...powiedz im jak zarabic! zeby naprawiac naped za 80zł!
wiesz nie pomyslalem :(
a moze Ty mogles go naprawic za 40zł bo reszta to wysyłka!
Skomentuj
-
czytac potrafie bardzo dobrze.cyfrowke tez mam...zarabialem gdzie tylko moglem albo naprawiajac rowery i auta ,takze zapierdalajac lopata wiec wiem co to znaczy zapracowac na cos...i Tato tu nie chodzi o to czy naprawa bylaby warta czy nie..mnie chodzi tylko o to że Ty sie pochwaliles zniszczonym sprzetem,no ok zdaza sie,ale chodzilo mi o ogol ludzi ktorzy sie w tym temacie wypowiedzieli z pelnym zadowoleniem i pochwala takiego zachowania...tak samo jak pochwaliles sie ze rozwaliles wiertarke...juz sie publika napalila i foty chciala ogladac...smieszy mnie takie zachowanie
a co do mojego audio...nie mam sie czym pochwalic a moze raczej nie warto sie chwalic bo nie wszystko jest dokonczone ale juz gra..jak przybedzie funduszy to i kolumny sie wykonczy...kolumny na 2x stx 17/80 i arv napedzane Sony Ta-Fe 310R,i do tego sub na ??(no wlasnie jeszcze nie wiem pewnie stx 27/150/4) napedzane p3a...jak widac sprzet bardzo niskiej jakosci ale mnie wystarcza i jestem zadowolony ze za ciezko zarobione pieniadze i do tego wyrzekniecie sie czegos ,co wydawalo sie ze jest sensem mojego zycia...
pozdrawiam
Skomentuj
-
KIedys kompa mialem na wysokosci kolana.
Zapomnialem o otwartej "szufladzie'
...pozniej pokleilem na super kleje.
teraz dostalem gre na dvd. .. a komp wyswietla mi z biosa ze ma klopot z napedem...
tak sie wscieklem ze potrktoalem naped z piety i z srubokreta ...teraz jest to slim line
Juz dawno temu filmy nie dzialaly ... gry sporadycznie.
Skomentuj
-
kurde ludzie dalej nie kumacie..nie mowie tylko o Tacie tylko mowie ogolnie o wszystkich ktoryz tu zaprezenowali swoje osiagniecia w niszczeniu sprzetu..jak powinniscie wiedziec wszystko sie da sprzedac nawet zajechane ,moze i za grosze ale komus na czesci sie moze przydac a wy bedziecie miec na piwko...np niszczenie fona to dla mnie totalna glupota,bo zawsze go mozna sprzedac lub po taniu naprawic.to jest moje podejscie do sprawy i moje zdanie wiec sprobujcie to zrozumiec...
pozdrawiam
Skomentuj
Skomentuj