Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

CAr audio! Filtr i wzmacniacz..!

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

CAr audio! Filtr i wzmacniacz..!

Witam wszystkich ! Jestem tu po raz pierwszy..! Mieszkam w Jaworznie i szukam pomocy odnoscie paru spraw..!

chciałbym sobie sporządzic do mojego samochodu, filtr dolno przepustowy (z regulacja) i wzmacniacz do Suba(podobny jak na stronie głownej)! potrzebuję jakis schemat. Taki filtr i wzmacniacz jaki jest na stronie głównej.. juz wykonałem i jestem z niego bardzo zadowolony..:).. chciałbym miec tez cos takiego w samochodzie...:? . W samochodzie jest tylko "+" i "masa"... ! a w tym do uzytku domowego jest "+", "-" i "masa". Da sie to jakos przerobic?? zeby był pasywny, a nie aktywny? (a jesli juz to aktywny zasilany z akumulatora) Ma ktos jakis pomysł na taki patent?

Proszę o jakiąs Pomoc!

Pozdrawiam!

po pierwsze gdzie mieszkasz to nas nie interesuje a po drugie nie ten dział !!! zerknij do działu caraudio i odwiedz wyszukiwarke... powiedz ile masz na to kasy bo samemu do ca to niejest cos latwo zrobic

[ Dodano: 2005-12-31, 15:03 ]
    http://gmm.home.pl/produkty/Carpower_hpb-602 - 190zł i nie bawisz sie z pierdołami i masz tam filtr i masz wszystko w dupie? czyz nie lepiej tak ? i masz 220rms

Skomentuj

Czaruję...
    X