Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

czy ktoś wygrał w totka 18 milionów???

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

czy ktoś wygrał w totka 18 milionów???

czy ktoś wygrał w totka te 18 milionów?

www.lotto.pl i wszysko jasne

Skomentuj

Wygrac to ok. Co zrobić z taką kasą??? To jest problem!!!!!!!!!:-)

Skomentuj

edy, spoko, jak już wygrasz to ja Ci pomogę
        Tak trochę poważniej, kiedyś był program o ludziach, którzy wygrywali dużą kasę i okazywało się, że po kilku latach żyli gorzej niż przed wygraną, więc nie myślić o wygranej tylko trzeba się samemu dorobić 18 milionów

Skomentuj

TAK TO FAKT A ja szczerze mówiac chyba nie chciał bym 6 w totka wolał bym już piątkę-i nie będzie takiego szoku.:-)

Skomentuj

gdybyście wygrali taką kasę to byście zaczęli myśleć o wydatkach o których teraz nie myślicie... a wtedy z wydaniem nie ma problemu, tylko po co wydawać wszystko od razu?? ulokować na funduszach inwestycyjnych i zbierać niemałe odsetki co roku... :P można grać na giełdzie, kupić wyścigówkę albo sportową motorynkę i startować w zawodach (kosztowne hobby), wyruszyć w podróż dookoła świata ze trzy razy, wybudować dom z basenem, a w nim wymurować supersuba, w końcu rozdać dzieciom chorym na białaczkę i sierotom wojennym, założyć hospicjum, schronisko dla zwierząt, zrobić licencję pilota, poczuć stan nieważkości na własnej skórze (lot po paraboli antonowem, kosztuje tysiące dolarów u ruskich), nurkować na rafie koralowej, zamieszkać na Jamajce, wybrać się na biegun południowy...
            no naprawdę nie mam pojęcia co bym zrobił z taką kasą...

Skomentuj

trafilem 4

Skomentuj

gratulacje... :) ja nie trafilem żadnej liczby :(

Skomentuj

wygralem 107 zł to teraz sobie zycie ułoze

Skomentuj

no to teraz pewnie masz problem na co wydać... na wszystko za mało :P

Skomentuj

No chyba że na dwa alpharady lw800. O, to się łukaszowi przyda .

Skomentuj

spoko, jak już wygrasz to ja Ci pomogę
                        Wszyscy pomożemy!:)
                        pozdro

Skomentuj

Ja Bym Pewnie kupił jakieś 2 porządne GMS'y podpiął je do Magnata Classica 1000 i obserwował na jaką odległość odskoczą membrany =]. Lekkie zboczenie ??<lol> hmmm.... a może jednak STX'y.....

Skomentuj

Czaruję...
                          X