Takich rzeczy się nie robi zdzierakiem tylko frezarką. Ale oczywiście jak ktoś się uprze to zrobi nawet żyletką. Wszystko zależy czy robisz w mdf-ie, czy w płycie wiórowej.
Takich rzeczy się nie robi zdzierakiem tylko frezarką. Ale oczywiście jak ktoś się uprze to zrobi nawet żyletką. Wszystko zależy czy robisz w mdf-ie, czy w płycie wiórowej.
zdzierak to taki duży pilnik do drewna ;]
jeśli chodzi Ci o frezarkę to wystarczy takową zobaczyć i już będziesz wiedział.
jej obsługa jest bardzo intuicyjna
To jest frezarka wujka i on musial ja przerabiac bo zgubil to cos do robienai okregow widac na fotce ma 2 dziury z przodu...ale ledwo ledwo odalo sie wyfrezowac pod STX tam 15cm a o wysokim to jzu zapomnij tylko jakas otwornica tak samo pod BR
wisnia, ja mam identyczna frezarke i wycinam nia frezy pod wszystko;] br, wysoki to nie problem, wystarczy pomyslec bo faktycznie na dolaczonym cyrklu mozna tylko duze otwory rezac, chcesz wiecej info?:)
no tojuz ci mowie ( to moj autorki patent ;p )
ja do tego uzylem arkusz blachy alu. moze to byc cos innego wazne jest alby bylo sztywne i mocne. ta blache mocujesz do stopy frezarki. (oczywiscie musisz zrobic otwor na frez) linijka odznasasz promien, robisz dziurke przekladasz gwosdzik czy srobke i masz cyrkiel. jesli maja to byc bardzo male otwory nawiercach orginalna podstwae frezarki i masz w ten sposob syper zabawke;]
ewentualnie mozna zastowaowac frezy na lozysku, zwykla otwornica robisz otwor a frezareczka robisz ladny frezik;]
moze zamotane i niejasne ale moze zalapiesz, jak nei bede probowal dokladniej opisac;]
Skomentuj