Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Sluchajacy Shranzu---> prosze o ocene setow :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Sluchajacy Shranzu---> prosze o ocene setow :)

Siema:) Zamieszczam swoje sety montowane w TRAKTORZE 3. Prosil bym was o ocene :)

Link

||Czas-44min||Rozmiar 41Mb||Jakosc 128Kb/s||
    Track lista:

1. Matt M Maddox-Ladykiller Girl Session (Maddox Vs Weichentechnikk)
    2. 2. Matt M Maddox - Princes Diana
    3. Pet Duo Vs Matt M Maddox - Bazooka
    4. Matt M Maddox - Ula Kazula
    5. Blur - Song 2 (Viper XXL Rmx)
    6. ????
    7. Matt M Maddox - Psycho 2005
    8. Viper XXL - Doing Drugs, Selling Drugs
    9. Dj Rush and Robert Natus confection1
    10.DJ Rush and Robert Natus - Truant
    11.Dj rush and robert natus - dirty dragonfly (for the kids ep)

Link 2

Wydaje mi sie ze sety nie sa najgorsze :P

Pozdro

Jako ze sam sie bawie ale w virtual dj, to jak wroce wieczorem do domu to sobie sciagne te twoje sety] i ocenie:P

Skomentuj

hehe powiem tak mam virtuala na dysku i jest troche z latwy:) I mi sie jakos bit przywiesza i dziwnie to wszytsko wychodzi :/

Pozdro

Skomentuj

juz sciagam :)

Skomentuj

Dobra, mam...
          Pierwsze co daje siwe znaki to chyba masz za mocno bas podbity... albo to taka muza nie wiem:P narazie przesluchalem 4 minuty:P jak sie skonczy to napisze cos wiecej:P

[ Dodano: 2006-01-31, 19:37 ]
          No nei jest zle, ale masz za mocno "mikrofon" ustawione, za glosno to jest nagrane, strasznie znieksztalcenia sa. Ale ogolnie to niezle:)

Skomentuj

hehe to tak ma byc :) :P:P:P taka muzyczka

Skomentuj

dlatego mi sie niepodoba... :P

Skomentuj

Naucz sie jeszcze troche uzywac tych efektow, bo czasami brzmi jakbys przypadkowo naciskal wszystkie guziki
                btw obslugujesz wszystko z klawiatury czy masz jakies zewnetrzny sterownik ?

Ja za szrancem nie przepadam, chek dys ałt
                http://ketaklak.free.fr/trax/Ketakla...27mouiller.mp3
                To jest dopiero disko

Albo ten, tez przyjemny dla ucha: http://ketaklak.free.fr/trax/Ketakla...se%20devil.mp3

A jak ktos lubi cos mocniejszego to.... ;> http://miss-helium.org/psylo/psylocore.mp3

pozdr

Skomentuj

Spoko. Dzieki z ocene. Wlasnie z tymi efektami tak bywa chce sie dobrze ale wychodzi inaczej :/ A co do tych sterownikow wszystko robie za pomoca myszki:P

Juz za niedlugo zamieszcze cos bardziej lajtowego typu Lexy& K Paul i podobne :)

Pozdro

Skomentuj

wez cos mocniejszego zazuc np cos jak chris lebnig

Skomentuj

Ciągne,z ciekawości.Ale chyba na powrót wezme sie za bary z reasonem.Ino parapetu brak,sprzedałem :|

[ Dodano: 2006-02-02, 21:29 ]
                      No mam,bosz...to jest przeeqalizowane!Litości!Weź to sprowadź do porządku bo materiał spoko ale takich przesterów to dawno nie słyszałem.Ogólnie psuja caly nastrój.

Skomentuj

co fakt to fakt, szranc szrancem ale tu czasami jest po prostu brzydko ;>

Skomentuj

aryan hmm jak ty uwarzasz ze Chris Lebing gra ostrzej od tego to sie pomyliles :) On gra bardziej lajtowo moim zdaniem, podobal mi sie na poczatku ale teraz juz nie tak samo Dj rush., Tez zagrywa taka kupa teraz, starsze jego sety sa spoko ale tera mi sie juiz nie podobaja

umberto co do tych przesterow to juz jest wlasnie mocniejszy schranz:) Szybszy bit troche przesteru mi sie to podoba:) Jak bede mial czas to zamieszcze dla was jakiegos lajtowszego:) Tylko musze sobie muze posciagac, bo lajtowke wyrzucilem

Wogole troche kijowo sie robi w tym traktorze 3 bo wszystko trzeba z myszki robic:) musze zainstalowac jakas starsza wersje bo tam mozna bylo jeszcze za pomoca klawiatory robic.

Pozdro

Skomentuj

Secik dobry :) cos w manke wlasnie Rush'a ale bez kitu :) basssssss straszetnie... mniej bassu ja slucham ciagle shranzu ale taki bass to przesada :) w pierwszym secie ok minuty 20 jak jest wokal:) pozniej wchodzi syty bass:) TO PRAWIE TEGO WOKALU PRZEZ TEN BASS NIESLUCHAC:) zmien to a bedzie gut :) ale pozdro za checi :)

Skomentuj

Siema.
                              Tak jak mówiłem zamieszczam lajtowgo secika. Troche długo to trwało, bo jakos zappomniałem o tym.

Link

Jeszcze mój kawałke montowany w Fruity Loopie. Pewnie nie bedzie sie wam podobał --> przester no ale cóz taka muza

Link

[ Dodano: 2006-04-09, 22:15 ]
                              I znów was nawiedzam swoim nowym kawałkiem :)

Link

Z góry dzieki za ocene

Pozdro

Skomentuj

luz :) aryan, greg notill, boris S, tomash gee, Weichentechnikk... to jest schranz, a chris liebing ?? kto to :P nie znam takiego pana, nie no marnie chlopak gra poprostu :)

Skomentuj

Czaruję...
                                X