Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Eltron 100 :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Eltron 100 :)

hmm mam pytanie wpadl mi w rece wzmacniacz. jest to eltron 100 napewno wielu forumowiczow o tym czyms slyszalo. mam pytanie czy ten wzmacniacz lapac i cos znim probowac robic (jest wpelni sprawny), czy go poscic prosto do smietnika?? znam sie bardziej na glosnikach i tym sie interesuje. a wzak to wzmak byle by mial moc odpowiednia ale ten wyglada masywnie...

jest to wzmak na estrade, do pubow i wogule
    znajomy ma eltrona 100U 2x100W i ma to kopa w sumie ;]

Skomentuj

Jakby miał 2x100W to ja bym z miejsca brał Do nagłośnienia jakiejś imprezki, albo do testowania sprzętu, który ma większe zapotrzebowanie na moc;-)

Skomentuj

eltron to wzmacniacz MONOFONICZNY

ma 100 Watt dla 4 ohmow

ogolnie sprzet nie do zarzniecia - na impresski super sie nadaje - jednak do "normalnego" sluchania nie zbyt - slabe elementy powoduja ze jakos jest co najwyzej srednia ...

Skomentuj

100 jest monofoniczny, 100U stereo

Skomentuj

czy 60 U Twoim zdaniem tez jest stereofoniczny ??

moim zdaniem nie ... (mam u siebie w piwinicy takowy ...) az jutro sie chyba przejade do skzoly gdzie stoi 100U jeszcze i zobacze te jego stereo ...

(wiem ze byly wzmacniacze unity serii WM (np wm 100 - 2x50) ktore byly stereo, ale eltron jak zawsze dla mnie byl mono ...

na dniach sprawdze

Skomentuj

subik moze byc mono

Skomentuj

Na gitare bym go wzial

Skomentuj

na gitarę na imprezkę na pewno go nie wyrzucaj chyba że powiesz do którego go wyrzuciłeś
                  hehe just kidding
                  pozdro

Skomentuj

dzieki. no to na poczatek wszystkie dinowskie wejscia pozamieniam na xlr-y i jacki,a pozniej zobaczymy :)

Skomentuj

Czaruję...
                    X