Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Fotki z budowy

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Fotki z budowy

Witam,
    potrzebuję kilka zdjęć przyzwoitej jakości z procesu budowy obudowy do kolumny lub subwoofera. Jestem w stanie nawet zapłacić parę groszy - cena zależy od jakości zdjęcia. Ważne jest to, aby zdjęcia były oryginalne, nigdzie nie publikowane - nie chce być później oskarzany o plagiat.

Jeżeli ktoś ma zamiar budować kolumnę lub subwoofer to bardzo proszę o porobienie kilku zdjęć specjalnie dla mnie - jak wcześniej pisałem, jeżeli ktoś będzie chciał je sprzedać - kupię, oczywiście za rozsądną cenę.

Kilka, czyli około 6-10 zdjęć przedstawiające np. cięcie płyt, składanie (tu trzeba min. dwie fotki), skręcanie + ew. klejenie, frezowanie, wiercenie, fornirowanie czy oklejanie. Nie zależy mi zbytnio na czasie, mogę poczekać nawet do marca.

Kontakt:
    pronigo@gmail.com lub ew. gg: 4511328 (preferuje maila)

http://diyaudio.pl/articles.php?id=12

Skomentuj

"Ważne jest to, aby zdjęcia były oryginalne, nigdzie nie publikowane..."

Skomentuj

Kontakt:
        pronigo@gmail.com lub ew. gg: 4511328 (preferuje maila)
        kontakt to masz na forum, jeśli liczysz że ktoś Ci będzie słał na maila to się pomyliłeś...
        pozatym po co Ci te foty ?

Skomentuj

pewnie pisze jakąś prace i potrzebuje zdjęć jak budował kolumy :P

Skomentuj

Wiedziałem, że tak będzie - najlepiej pośmiać się z kogoś i przy okazji nabić sobie kolejnego posta, szkoda gadać. Jeżeli post nic nie wniesie do tematu to na cholere go pisać??!?!?! Ogólnie to na tym forum jest bałagan, nie wiem po co jakieś lvl i inne bzdety w profilu. I nie chrzańcie głupot że trudno nad tym zapanować - bzdura, nie chce wam się ruszyć po prostu dupsk. Wiem co mówie bo sam byłem kiedys moderatorem w bardzo dużym serwisie który niestety już nie istnieje.

Zapytam na innym forum, na pewno ktoś mi pomorze bo tutaj to widać... eh... szkoda mojego czasu.

Skomentuj

raisq, a z zabudowy bagażnika samochodowego? ew tłumienie drzwi itd..?
              strzele Ci ile tylko zechcesz..
              tylko ile za to dajesz..?
              full nigdzie nie prezentowany tutorial.. do marca jestem w stanie zrobić.

Skomentuj

raisq, najgorsze jest to, że chcesz w dobrej jakości, bo np. mam kilka fotek (zawsze to coś), ale niestety jakość raczej Ciebie nie zadowoli...

Skomentuj

witam,
                  miło mi że ktoś się zainteresował moim ogłoszeniem.
                  magik, pogadamy na gygy ;]
                  esh0, może prześlij mi na maila przykładową fotkę, może jakość aż tak zła nie będzie.

Pozdrawiam i dzięki za szybką odpowiedź.

Skomentuj

Ok, wysłałem Luknij i odpisz!

Skomentuj

Zamieszczone przez raisq
                      Wiedziałem, że tak będzie - najlepiej pośmiać się z kogoś i przy okazji nabić sobie kolejnego posta, szkoda gadać. Jeżeli post nic nie wniesie do tematu to na cholere go pisać??!?!?! Ogólnie to na tym forum jest bałagan, nie wiem po co jakieś lvl i inne bzdety w profilu. I nie chrzańcie głupot że trudno nad tym zapanować - bzdura, nie chce wam się ruszyć po prostu dupsk. Wiem co mówie bo sam byłem kiedys moderatorem w bardzo dużym serwisie który niestety już nie istnieje.

Zapytam na innym forum, na pewno ktoś mi pomorze bo tutaj to widać... eh... szkoda mojego czasu.
                      Ktoś taki jak Sw nie pisze żeby nabijać sobie psotów

Skomentuj

Czaruję...
                      X