wrocilem z kilku browarow i kebePa (tak tak pisalo w knajpie kebaP)
pierwszy raz w tym roku wyszedlen na browka do parku...
tak jak ostatniego lata... bylo super - czas zaczac juz wiosne
po ok 2 h na jedzonko\... pozniej jeszcze shake z mc donalda
... super sprawa
btw. normalnie siedzial bym w pracy ale w tym miechu ja olewam troche
ja juz się nie moge doczekać na moje kolumny. jutro przyjedzie do mnie gipsy i przywiezie budy!!! Teraz tez piję mleczko!
Kolumny na XT19TD i XG18WH wiec malo co sie nie zsikam :-)
kurde jutro biedzie granie do 5 rano :-)
wrocilem z kilku browarow i kebePa (tak tak pisalo w knajpie kebaP)
na Wielkiej (lub którejś z równoległych ulic) tacy Turcy mają kebap... skoro oni piszą przez "p" na końcu to chyba tak powinno być... a może oni nie znają naszych literek :/ ktoś im to napisał i tak zostało... w sumie to trudno przetłumaczyć te ich szlaczki na nasze...
tam siedzi taki turek i zawija je w te sreberka... a potem nie można zjeść do końca bo cos tam wycieka... :/
kiedyś zamówiłem kebapa z tym czerwonym sosem (są w nim nasionka chamsko ostrej papryki ;> ) to potem musialem szybko iść na dwie czarne fortunki do Unreala żeby mi wróciło czucie w języku... ;D
ja caly poprzedni mniesiac codziennie wieczorkiem bylem w donberze (w okraglaku) kumpel mowi ze to najlepsy kebap w miescie - wsuwalismy po 3 na raz - kto wie skoro bywasz w fast foodach to moze sie widzielismy kiedys :)
aa i nic nie przebije hot doba i zapiekanki z zielonej budki na teatralce... mniam!
ja ostatnio odkrylem że budka na teatralnym jest strasznie długo otwarta (a może tak wcześnie otwierają??), byłęm tam po czwartej rano niestety nie mieli śląskiej... ale nieźle walą sórówki do hot-dogów, fajnie to wygląda jak czasami jakiemuś chwiejącemu się kolesiowi leci majonez na buty ostatnio widzialem jednego takiego co ledwo trafiał zapiekanką do ust... ;>
Skomentuj