Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

co robicie?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

co robicie?

jest sobotni wieczór! jak wam mija czas i co robicie.... ja jestem po wódeczce!!!
    Pozdro

Temat troche bez sesu.. chyba Ci wodeczka podzialala.. mozna to bylo w forum noca napisac:P a nei topic zakladac

Skomentuj

heh ja standard siedze przy kompie obczajam cos na necie i słucham muzyki ... :)

Skomentuj

bez sensu a 11 wyświetleń i 2 odpowiedz w 10 min koło pólnocy :>
        fajnie jest!

Skomentuj

?

i ludzie sie dziwia czemu forum na psy schodzi, ze niedlugo bedzie wiecej tematow offtop niz w akustyce...

Skomentuj

a jestem po 0,75 ... mleka

Skomentuj

wszystko jest potrzebne... luzik też.
              po weekendzie można usunąc topic.

Skomentuj

wrocilem z kilku browarow i kebePa (tak tak pisalo w knajpie kebaP)
                pierwszy raz w tym roku wyszedlen na browka do parku...
                tak jak ostatniego lata... bylo super - czas zaczac juz wiosne

po ok 2 h na jedzonko\... pozniej jeszcze shake z mc donalda
                ... super sprawa

btw. normalnie siedzial bym w pracy ale w tym miechu ja olewam troche

Skomentuj

ja juz się nie moge doczekać na moje kolumny. jutro przyjedzie do mnie gipsy i przywiezie budy!!! Teraz tez piję mleczko!
                  Kolumny na XT19TD i XG18WH wiec malo co sie nie zsikam :-)
                  kurde jutro biedzie granie do 5 rano :-)

ide spać pa pa pa

Skomentuj

Yoshi_80, teraz mamy europeizacje i jes o.7 a nie o.75 :P

Skomentuj

Zamieszczone przez StuffX
                      wrocilem z kilku browarow i kebePa (tak tak pisalo w knajpie kebaP)
                      na Wielkiej (lub którejś z równoległych ulic) tacy Turcy mają kebap... skoro oni piszą przez "p" na końcu to chyba tak powinno być... a może oni nie znają naszych literek :/ ktoś im to napisał i tak zostało... w sumie to trudno przetłumaczyć te ich szlaczki na nasze...

Skomentuj

Zygmunt, o widze ze poznaniak - wielka tak... ANKARA sie nazywa :)
                        zawsze na spodzie jest taki pomaranczowy tluszcz :)

Skomentuj

tam siedzi taki turek i zawija je w te sreberka... a potem nie można zjeść do końca bo cos tam wycieka... :/
                          kiedyś zamówiłem kebapa z tym czerwonym sosem (są w nim nasionka chamsko ostrej papryki ;> ) to potem musialem szybko iść na dwie czarne fortunki do Unreala żeby mi wróciło czucie w języku... ;D

Skomentuj

ja caly poprzedni mniesiac codziennie wieczorkiem bylem w donberze (w okraglaku) kumpel mowi ze to najlepsy kebap w miescie - wsuwalismy po 3 na raz - kto wie skoro bywasz w fast foodach to moze sie widzielismy kiedys :)

aa i nic nie przebije hot doba i zapiekanki z zielonej budki na teatralce... mniam!

Skomentuj

kurde chlopaki narobiliscie mi smaku i mam ochote na kababa;/ jeszcze troche i wsiadam w bryke i jade na 'dobrego kebaba'

Skomentuj

ja ostatnio odkrylem że budka na teatralnym jest strasznie długo otwarta (a może tak wcześnie otwierają??), byłęm tam po czwartej rano niestety nie mieli śląskiej... ale nieźle walą sórówki do hot-dogów, fajnie to wygląda jak czasami jakiemuś chwiejącemu się kolesiowi leci majonez na buty ostatnio widzialem jednego takiego co ledwo trafiał zapiekanką do ust... ;>

Skomentuj

Czaruję...
                                X