Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Jakie kolumny do 700 zł.Pomóżcie :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Za dwie kolumny zapłaciłem 320 zł.Zwrtoka też jest wymieniona,standardowo była z stx'a ,a teraz jest z Janbo.Jak będę otwierał obudowę,to zobacze co to za model :).

Szczerze to nie wie jaki to jest model magnata,ale jak usłyszałem jak gra,to nawet nie pytałem.Wbrew pozorom to ,że jest to głośnik do auta,całkiem fajnie radzi sobie w domowych warunkach.

Skomentuj

A dloaczego nie polecicie nic sprawdzonego od TONSILA. Przeciez za te pieniadze to kupisz SCHERZO 350 (wiele nowych konstrukcji w cenie 1-1,5k to sie przed nimi chowa), ewentualnie ALTUS 300 ale to juz trzoszke posmak estrady i na maly pokoj za duze..

Skomentuj

;|

Skomentuj

Przeciez polecalem Mistrale. Do tego pokazalem jeszcze monitory Wharfedale, ktorych woofery kiedys byly robione we Wrzesni (nie wiem czy nadal sa).

Skomentuj

a ja mam fronty magnata i wiem ze sa z dupy jesli chodzi o jakosc dzwieku ale jesli chodzi o głosnosc i mocny bass to ogarniają ... ale jak zobaczylem wysokotonówke w moich motionach 144 to spadłem z krzesła :P magnes ma moze 3 cm szerokości nie no spoko ^^ a co dziwniejsze wszystkie glosniki mam ekranowane <lol>
            a pozatym to po taniosci je kupilem :]
            ale wiecie co trzeba przyznac jednak ze dla ludzi ktorzy nie zwracaja uwagi na jakośc dziwieku tylko na mega super duper big bass i głosnosc zeby wszyscy sąsiediz na osiedlu slyszeli to Magnat jak najbardziej :P

Skomentuj

Czaruję...
            X