Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

MP3 POMOCY !!!!!!!!!!!

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

MP3 POMOCY !!!!!!!!!!!

Witam !

Mam odtwarzacz mp3 256 MB firmy dnt model RC22 i jest w nim jeden mankament niestety ale nie można nagrać żadnych mp3 ponieważ gdy wkładm go do USB i chce wejść na dysk wymienny pokazuje się błąd:

[code]R:/ nie jest dostępny.

Nie można wykonać żądania z powodu błędu urządzenia We/Wy.[/code]

Ten komunikat wyświetla sie na każdym kompie do któgo go podłącze.

W mp3 w informacjach o pojemności pisze że jest zużywane 0 MB i jest wolnego 0 MB.

Proszę Was o pomoc co mogło się z nim stać czy jest już na kibel czy da sie cos naprawić. Włonczyć mozna pisze że nie ma żadnych mp3 i można wjeść do menu.

A on w ogóle kiedykolwiek działał, czy w takim stanie go nabyłeś? Sterowniki zainstalowane? Pamięć sformatowana? Jaki system plików?

Skomentuj

jezeli nie masz gwarancji na niego to zmien soft we flashu.. tam nic innego raczej nie pada... a jezeli masz gware to go oddaj poprostu

Skomentuj

Jak był nowy było wszystko jak w njleprzym poządku to jest odtwarzacz mojego kumpla on coś ponoć usunoł i teraz tak wszytko pisze nie wiem co zrobił oddał do naprawy bo był kupiony w niemczech i nic mu nie pomogli jak wgrac nowy soft ? jeśli nie można wejść na niego ?

System plików to ja nie wiem jaki ma.

Skomentuj

Zobacz czy nie ma wlaczonej blokady klawiszy ''hold' ja tez myslalem ze mi szlag trafil MP3-ojke ale mialem wlaczona blokade. Takie same objawy mialem ... System plikow nie ma nic do tego ze go nie widzi. Mialem i FAT 32 i NTFS i dziala u mnie :)

Skomentuj

Ktoś mi powiedział żeby sformatować go przez system plików FAT ale niestety nie moge sformatowac tej mp3 przez kliknięcie na niego 2 klawiszem myszy i najechaniu na formatuj nic sie nie pojawia ? jak inaczej go sformatować ?

Acha tutaj macie screena formt pliku nieznany i 0 mijesc na dysku ;/

Skomentuj

polecam ten problem przedstawic na jakims forum informatycznym moze tam sie ktos znajdzie co rozwiąze twój problem :)
              powodzenia bo ja nie mam pojęcia co to moze byc :P

Skomentuj

A ja polecam ten problem oddac na gwarancje, jesli jakowa istnieje jeszcze :)

Skomentuj

Czaruję...
                X