Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Dostane cos takiego ?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Dostane cos takiego ?

Panowie potrzeba mi na gwalt jaśnisty dwa Tonsilki GDN 16/15 8 Ohm. Jesli by mial ktos cos takiego lub wiedzial gidze to dostac to prosze o PW ( pilne ). Ciezko to dostac bo zostaly juz daaawno wycofane z produkcji. A jedyne jakie dostc mozna to sa GDN 16/30 8 Ohm :(

hellrider, o ile sie nie myle to mam takie w piwnicy... one byly montowane w jakis unitrach zg ? jezeli tak to mam 2 sztuki tylko ze bez zawieszenia gornego - musisz kupic i przykleic ;]

Skomentuj

wszystko by bylo lozz ale ja nie umie kleic tych zawieszen. POzatym za bardzo mnie miota rekami :P

Skomentuj

zaduzo win pijesz ;]

Skomentuj

Ja mam dwie sztuki GDN 16/15 8Ohm z zawieszeniem tekstylnym, kupilem je kiedys na gieldzie i graly u mnie przez dluzszy czas jako sredniaki.

[ Dodano: 2006-02-27, 17:34 ]
          http://photos.allegro.pl/photos/oryg...91660/79166036 wygladaja dokladnie tak jak te

Skomentuj

Hoosar nobo to dokladnie te :) na PW ile taka przyjemnosc ...

Skomentuj

Tez kiedys takie mialem, sprawdzalem nimi jak brzmi sieciowe 220 V

Skomentuj

Ja jak bylem malu to sprawdzilem sobie jakie maja miekkie zawieszenia :/ <sciana> Bylo ....gugu gaga i palec w pianke :]

Skomentuj

Czaruję...
                X