Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

SWIEŻAK WITA

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

SWIEŻAK WITA

Witam wszystkich na forum co łaczy to co lubie - audio , car i spędzanie kazdej wolnej chwili na dłubaniu przy audio w "carze" własnie :)

pewnie bede sie tu czasem mądrzył , ale obiecuje tylko w tematach, gdzie bede mógł sie podzielić swoja wiedzą / doświadczeniami :)

wiecej pewnię bede pytał - idzie wiosna, a ja mam wielką ochote na zmianę wzmacniacza, pożądne wykonanie drzwi ( w koncu ) , wymiany drucików itd itd

Mysle,ze warto napisać co aktualnie jeździ u mnie ( Peugeot 206 ) ( chwilo raczej lezy na szafie ), moze ktoś bedzie chiał coś kiedyś zobaczyć, posłuchać - pomocą zawszę chetnie słuze :
    - 7944 - nowy nabytek, a własciwie dwie jego sztuki . jeszcze nie osłuchany, ledwo podłączony i .... od razu mówie , jak na razie mój faworyt , moze jak usłysze cd400 zmienie upodobania :)
    - przód Dego PO 650 - po tuningu zwrotnic
    - mały i niewinny 10w0 - na poczatek starczy - za taka kase radość z basu - nieograniczona :)
    - jbl cs 50.4 - kandydat do wymiany - chetnie sie go pozbede , ale nie jest to chyba miejsce na ogłoszenia :)

tyle na poczatek

p.s. szczególnie witam wszystkich forumowiczów z forum cas'a :)
Czaruję...
X