Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

DFX Audio Enhancement

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

DFX Audio Enhancement

Czyli plugin do winampa i do inncyh playerow polepszajacy jakosc mp3 i innych formatow. Cos ala crystalizer.

Jak dostalem od kumpla linka do tego programu to powiedzialem mu bzdura.... ...ale ciekawosc zwyziezyla.... i teraz sam nie wiem co o tym sadzic. Wiadomo ze z mp3 nie zrobimy oryginalu. Wiadomo ze tego typu programy dzialaja na zasadzie podbicia wyzszych czestotliwosci. Wiadomo ze czesto wprowadzaja one duze znieksztalcenia i duze obciazenie procka. Ale w tym przypadku obciazenie zwiekszylo sie o max 1%, specjalnych znieksztalcen jakos nie slysze (moze nawet falowanie dzwieku w slabszych mp3 sie zmniejszylo) , a algorytm podbicia czestotiwosci dosc ciekawie brzmi.

Chyba warto go sprawdzic...

PS
    fidelity na 5, reszta wylaczone.

http://www.fxsound.com/dfx/pages/dow...endor=1&plus=0

to jest to gdzie jestm mega duzo okienek i mozna wszystko poustawiac ??
    tlo taj jakby ktos czysty metal pomalowal na jakis kolor odpowiednio do danej zakladki ustawien ??? bo nazwa jest bardzo mi znana .... eniech sie zastanowie :|

Skomentuj

sciągłem to i powiem ze daje to faktycznie fajny efekt. Jakos lepiej wszytsko słychac, tylko reszta musi byc wyłonczona :)

Skomentuj

aj sorki nie zauwazylem linku wrrr.... to jest pewnie nowa wersja ja gdzies mialem stara nawet dosyc stara jakos pod koniec lat 90-tych !

Skomentuj

wg mnie lepiej wypada plugin dee2

Skomentuj

a macie cos do foobara oprócz plików i setupów do ASIO ?

Skomentuj

Czaruję...
            X