Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Konwersja WORD do PDF juz mi mam tego dosc!

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Konwersja WORD do PDF juz mi mam tego dosc!

WItam

probuje jakos dokument napisany w wordzie przerobic jak najlatwiej na pdf alenic mi nie wychodzi. czy znacie jakis prosty sposob na stworzenie w ten sposob dokumentu z dobrym opisem jak tego dokonac za pomoca czego i skad pobrac narzedzia?

jedynie co mi dobrze dziala do pdffactory ale zas on nie jest wersja zarejestrowana i prez to na dole kazdej stron wyskakuje mi linijka textu...

OpenOffice.org

Skomentuj

PDF Creator, PDF Machine :)

Skomentuj

zasysam juz OO w wersji PL 2.0.2 o rozmiarze 92mega.

mam jeszcze pytanie odnosnie tego czy jak dokument z worda otworze w oo to czy nadal wszystko bedzie takie same jak w wordzie?

Skomentuj

Raczej tak... chocoaż różnie to bywa. Bo nawet pójdziesz do qumpla, który ma takiego samego offica ale inaczej skonfigurowanego i juz bedą kolumny, marginesy poprzestawiane.

Skomentuj

Te programy co wymienilem zajmuja około 3MB, instalują sie jako drukarka, wiec zamienisz kazdy dokument w format PDF :) Osobiscie jestem ich użytkownikiem.

Skomentuj

PDFcreator a czy on nie wymaga jakiegos ghost printery lub czegos takiego dodatkowo intstalowac? no i czy po przekonwertowaniu nie dorzuca do dokumenty jakis swoich pierdlow typu ze ten dokum zostal stworzony w tym sofcie ...?

Skomentuj

nic nie trzeba, wszystko jest tak jak byc powinno :)

Skomentuj

Zamieszczone przez elmer
                  PDFcreator a czy on nie wymaga jakiegos ghost printery lub czegos takiego dodatkowo intstalowac? no i czy po przekonwertowaniu nie dorzuca do dokumenty jakis swoich pierdlow typu ze ten dokum zostal stworzony w tym sofcie ...?
                  Dajesz tylko drukuj, jako drukarke ustawiasz PDFcreatora, naciskasz ok. i save. bardzo fajny, prosty i przydatny program juz pare lat mi sluzy .

Skomentuj

Czaruję...
                  X