Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Odnośnie tworzenia aukcji na allegro

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Odnośnie tworzenia aukcji na allegro

Mam taki problem. Niektorzy sprzedajacy maja jakos zrobione aukcje ze posiadają miniaturke a nie widac zdjecia od ktorego ta miniaturka jest stworzona (jak wiadomo pierwsze z dodanych zdjec). Inni np. zdjecie z ktorego jest utworzona miniaturka maja ustawione w dowolnie wybranym przez siebie miejscu (np. http://allegro.pl/item90968308_dell_...ja_marzec.html )

Czy ktos mi powie jak osiagnac taki efekt ?? Tzn aby na aukcji nie bylo widac zjecia od ktorego zostala utworzona miniatura lub w jaki sposob przemiescic to zdjecie w dowolne miejsce aukcji ( standardowo jest umieszczone na samym dole)

Pozdrawiam

tamto foto tam jest ;]
    6 od dolu ;]

Skomentuj

No to napisalem ze jest , ale jak zrobic aby ono bylo w takiej ramce ? he ?

Skomentuj

style.css ;]

Skomentuj

Nie wrzucac na allegro tylko na imageshack i linkowac ;]

Skomentuj

czegos nie rozumiem.

Przeciez tu jest wszystko normalnie .. Jest tu jedyne zdjecie na aukcji wiec ono jest na miniaturce , czyli te kilka pc'ow nie wiem co to nie czytalem aukcji. A reszta zdjec jest dodana osobno po wystawieniu juz aukcji wiec są one nizej i nie sa miniaturka . Zawuaz jest napisane Dodano 2006-01-27 10:45 . Jesli nie o to chodzilo to sorry.

Skomentuj

Chodziło o to że całośc jest w ramce :)

Skomentuj

Tak jak pisze Takero, chodzi o to ze calosc jest w ramce. W niektorych aukcjach zdjecie dodane do galerii od ktorego bierze sie miniaturka jest ukryte. Szukam wlasnie sposobu jak to sie robi zeby nie bylo go widac

Skomentuj

a jak by dac rozmiary 0, 0?

Skomentuj

no tak ale jak sie dobrac wogole do tego. W kodzie ktory moge edytowac nie ma nic na temat zdjecia dodanego przez allegro do galerii. Szukam dalej sposobu ale cos czarno to widze :-/

Skomentuj

Czaruję...
                    X