Dzis zawody niestety nie bede mial cyfrowki ale napewno bedzie na streetracing.pl
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Dzis bemowo i 400m [szybcy i wciekli po polsku :)]
Collapse
X
-
w TV jak oglądałem to gościu Suprą fajnie wymiata ... ale prawie 1000 koni i ponad 900 momenty to swoje robi
chciało by sie oglądac na zywca, bo na zlotach jakich byłem to do najlepszych furek zaliczane były jakieś tigry, bmw, polo czy golf itp ... takie miejscowe zjazdy zresztą można poczytać tutaj, nawet gdzies na fotkach jestem
http://bluebox.zary.com.pl/
ps. mam nadzieje żen ie pomyliłem Supry z inną impreza ale na fotce to co innego moze byc
-
tatoturbo jak bede miałżycie ustawione i swoją jakas ciekawą furke to chętnie sie spotkam zeby sie poscigać gdzies na jakimś zamkniętym lotnisku ... moze byc też jakas autostrada ... city racing
[ Dodano: 2004-09-25, 15:46 ]
a co do tunignu to wizualny dla mnie musi być prosty bez bajerów typu mega spojler ładne nie kanciaste autko wyszpachlowane w miejscach trefnych np w golfie tylne miejsce na rejestracje.. najwazniejsze co jest pod maskązeby inni niespodziewanie z tyłu za toba zostali
Skomentuj
-
nie wiem ale jak sa chetni to moge zamiescic foty takie moje ktorych nie bedzie na streetracing.pl
....?????
[ Dodano: 2004-09-25, 19:16 ]
i tak zamieszcze nawet jak nie bedziecie chcieli :)
to Mpower w E30 z biiiiggggg turbo ...hehehhe wypatrzylem ze to od Volvo byla (chyba ciezarowego)Załączone pliki
Skomentuj
Skomentuj