Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

STX - czemu podnieśli ceny ?:|

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

STX - czemu podnieśli ceny ?:|

Wczoraj wchodze na stronkę stx, aby upewnić się co do parametrów,
    a tam ceny podniesione średnio o jakieś 15% na oko :/
    Chyba zaczynają złą politykę prowadzić ...

Ktorys z kolesi wlazl na DIYaudio zobaczyl ze robia ie tutaj spoko sprzety na ich gosnikach.. I ekipie powiedzial: Podnosic ceny bo nasze glosniki sa niby lepsze niz by sie wydawalo .... <lol2> A swoja droga :/ TO jest bez sensu,, FAS tez podniesie,,, w sumie to wszedzie zdrozeja :/ STX :/

Skomentuj

poprostu goście z stx"a sie pokapowali ze maja troche za tanie te głosniczki. Ludzie zaczeli brac ap,18 wie popodnosili ceny :) tak mi sie wydaje.

Skomentuj

wgm ta firma podnoszac ceny straci na sprzedazy.... chociaz te ceny nie poszly az tak drastycznie w gore, zgodzil bym sie gdyby na stronie byla notatka "podnosimy ceny ze wzgledu na projekty nowych glosnikow, ktore powinny ukazac sie za xx, i beda oferowaly wyzszej klasy dzwiek" chociaz kto wie moze akurat tak jest :P, ale znajac polskie realia to zwiekszyli cene bo podniosla sie srednia krajowa zarobkow wiec musieli wiecej placic ludzia czyli mniej zarabiali na sprzedazy to podniesli ceny, mozna by pisac bez konca tego typu przykladow :P

najlepiej niech ktos wysle maila i sie zapyta co spowodowalo podwyzke cenowa :)

Skomentuj

w kazdym badz razie teraz to ja juz niechce stxów,takie tanie i dobre byly teraz sa juz mniej tanie,i nadal dobre,jednak stosunek cena/jakosc spada... jak chca podnosci ceny to niech zrobia nowy glosnik i zamiast za 100 zł to niech go dadza za 110zł,a nie ze podniosa ceny za chwile...oczywiscie zeby ten glosnik byl wart tej kasy.

Skomentuj

ehhh dobrze ze sie okupiłem szkoda że podnieśli ceny ;/

Skomentuj

sprzedaz to im raczej nie spadnie... ostatnio jak bylem na wolumenie (czytaj wczoraj) lezal stos ap na sprzedaz zamowionych juz... sadze ze podniesli bo materialy drozeja... np miedz idze ostro w gore... poza tym tak naprawde nie zdrozaly tylko wrocili do starych cen...

Skomentuj

Eee... az tak tragicznie to nie poszlu do gory...
                I tak jak za swoja cene nie maja konkurencji.

Skomentuj

wiecie chciałem kupić estradową 30 a tu cena. STX przeginac zaczyna.

Skomentuj

Kudłaty, sprzedaż im spadnie bo ich głośniki robią się coraz mnie konkurencyjne cenowo ...
                    A co do wzrostu cen miedzi - w stosunku do zeszłego roku wzrost ceny miedzi to 25% - czy aby aż tak dużo jej siedzi w głośniku ?

Skomentuj

pojebalo ich i tyle, chcialem kupic 4x12" estradowki i bede musial doplacic 120zł... do tego ich zajebista cena za przesylke...

Skomentuj

ja tam nie narzekam bo zakupilem swoje w dniu podwyzki wiec ... napiszcie pare petycji to moze obniza albo wam chociaz powiedza czemu

Skomentuj

no Panowie nie narzekajcie znów tak, i tak stx pod wzgledem cena/jakosc jeszcze bardzo dobrze wypada :) Wole kupic stx 18 niz arn, tak samo jest z 27,32/300 za ta cene dalej sa bardzo dobre.

Skomentuj

;/ torche zwała bo miałem kupić 27 basowca a tu podwyżka zamulili

Skomentuj

no ja jeszcze zdozylem sobie zakupic glosniczki po starej cenie na podlogowy 2x18sw :)

zauwazylem ze zmienili membranke w tych sw i kopulke dziwie sie tylko ze parametry nie ulegly zmianie

Skomentuj

pewnie uległy tylko boją się ich upublicznić :)
                                tak jak jest z 14 stxa z qts~1 o czym na stronie cicho

Skomentuj

dobrze by bylo gdyby za ta podwyzka podniesli co w niektorych glosniczkach efektywnosc :) ale mozna pomarzyc

Skomentuj

Albo zaczęli prawdziwe parametry podawać ;]
                                    Bo nieco się różnią niektóre ;]

Skomentuj

A chcialem sobie teraz kupić głośniki do estradówek, ktore są w budowie... i teraz będe sie zastanawiał nad kupnem STX'ów

Skomentuj

Czaruję...
                                      X