Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Unitra to....

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Unitra to....

Ten Zmachol to Unitra DIORA AWS 303 a czemu cie tak to ciekawi .. ???

Napisałeś że ma 120w ;]
    a ma chyba 2 x 20w @ 8R ...

Skomentuj

na mojej pisalo 2x25W

Skomentuj

yyy ja z tego co wiem to ma ten zmachol ponoc 120 na wyjsciu ???? z tego co mi mowil kumpel - chyba ze ktos cos grzebal i wygrzebal 120 !!!

Skomentuj

ja go mam i wg moich danych ma 2x15 - 8ohm

zauwazylem ze na allegro co pewien czas wzrasta jego moc xD

Skomentuj

no t o dziwne a macie fote bo je se szukalem i ten 303 niewyglada tak jak moj - moze nalepka jest podminiona albo co ????

Skomentuj

120 W to pobór,niech zgadne?LOL

Skomentuj

no dobra dajcie fote bo se cos nie moge znajsc tego co ja mam a jak nie to ja zrobie fote i wstawie :) - i nie pobor tyko na wyjsciu ma tyle :) - a ze sie tak zapytam czy majac ten glosnik 300 podpiety po 25w bedzie tak brzmial ??? bo sie cos nie wydaje - mam wieze Sony MHC-BX6AV ktora ma na wyjsciu 50 w chyba tyle bo glosniki maja tyle i jak byl podpiety ten glosnik juz w budzie to nie brzmi tak jak na tej unitrze tylko slabiej :P

Skomentuj

bo ta wieza niema 2x50 W....

Skomentuj

Yyy nie czaje watku
                    FutureM daj zdjecie to obadamy sprawe:)
                    Ale 120W na wyjsciu to to na pewno nie ma.

Skomentuj

Hehehhee....Na allegro to jusz mity sa z ta ws 303 ostatnio widzialem typa co pisal 2x100wat ale spox i inne bajki a ludzie nato leca a z ta wieza to ja jej daje gora 2x20wat. U mnie na wiezy pisalo 2x1000wat a obok maly dopisek PMPO eheh smiech na sali co teraz niezrobia zeby cos sprzedac masakra. Pozdrawiam
                      Vincent

Skomentuj

swoaj droga,sluchajac na unitrze 2x 35 W mam wrazenie jakby byla sporo mocniejsza,the power of transistor? :P :)

Skomentuj

AWS 303 inaczej TOSCA ma 2x21W sinus 0,3% thd w całym paśmie przy 8R (trafo 90W). WS303 to mniejszy brat WS503(trafo 200W) mający 2x25W 8R sin dla thd nie przekraczających 0,3% w całym paśmie (trafo 120W). Niema i nie było polskiego sprzętu do użytku domowego o mocach powyżej 100W na kanał (WS504 miał 2x80W sin 2x120W muzycznie, trafo toroidalne 120W które może pracować z dużym obciążeniem).

Konstrukcje polskich sprzętów są jak budowa cepa - można cały schemat wzmacniacza rozrysować z pamięci gdyż niemal wszystkie mają identyczną budowę. Unitrę/Diorę można pochwalić za jedno - bardzo solidne obudowy z grubych blach... reszta przeciętna a nawet poniżej przeciętna.

Skomentuj

Czaruję...
                          X