Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Spot u Umberto

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

No to umberto, musisz napisać jakiś tutorial jak i co :)

Skomentuj

A chętnie,tylko sam sie muszę połapać co i jak.Ale jestem na dobrej drodze.I widzę że naprawdę warto się w to bawić.

Skomentuj

umberto, a ile mkw i jaka wysokosc ma ten pokoj w ktorym stoi sub i te horny? :)

Skomentuj

16m,wysokość standart czyli 2,60.

Skomentuj

politura jest trwala? u mojej babci jest piekny zestwa mebli machon politurowany. idealnie wyglada, jak szklo na drewnie ale dosyc delikatna jest wystarczy paznokciem przejechac i jest slad.... no i tak jak mowisz - kazdy lubi co innego mi nie do konca pasuje takie lusterko i blyszczace mebelki;]
            ale ogolnie ciekawy efekt to jest.
            z tego co wiem to borys2 duzo bawil sie politura.

Skomentuj

byłem ciekawy ile to osób do umberto wjedzie a sie okazało że jeden stał, drugi piwsko chlał a umberto żarł :P i tyle he

Skomentuj

kurde i w dodatku nikt nic mowic nie chce...(

Skomentuj

I zdjec pokazywac....

Skomentuj

Ja nie wiem po co ten spot mowa o nim na forum jak ludziska nie chca sie podzielić wrażeniami.

Bierzcie dupy w troki i szybko piszcie sprawozdanie!!! :]

Skomentuj

śmiem sądzic ze te fotki to zanim sie zaczął cały spocik, bo dwaj panowie to juz pewnie u umberta mieszkaja wiec razem z gospodarzem tylko czekali na reszte ??

Skomentuj

Tatuniuu... jak tam Twoje wrazenia? Cos tam mowiles, ze masz wokolo przestrzen kosmiczna

Skomentuj

nie wiem co tu do opowiadania... trzeba przyjechac i tyle... spot jak spot spotykaja sie ludzie na poczatku sluchaja a pozniej jedza pija i sluchaja ale najwiecej gadaja nie wiem co tu do opowiadania... a gadania na forum sporo bo sie trzea jakos umowic

Skomentuj

Myślę że Kudłaty to słusznie ujął,a jesli sa przeciwni tej opini to następnym razem podepniemy zapis z dyktafonu tudziez jak sie uda audio video

Skomentuj

Dopiero teraz dotarłem do domu ze spotkania, niestety musiałem odjechać jako pierwszy, ale widzę, że nikt już więcej nie dotarł, a szkoda, bo przecież takie spotkania organizuje się po to aby poznać innych ludzi, wymienić się doświadczeniami, wypić tyskie itp., a po pierwszych postach można było się spodziewać, że na podwórku u organizatora spotu samochodów będzie jak na giełdzie, no ale cóż. Odnośnie sprzętu grającego który stoi u Umberto to naprawdę robi wrażenie, jeśli chodzi o ocenie dźwięku to trzeba by było przez ok. 3 godziny posłuchać swoich ulubionych kawałków, potem przerwa, potem zapomnieć jak gra sprzęt we własnym domu, potem znowu posłuchać tego i owego,
                              Na koniec zamieszczam fote na której wykop z BSW wysadza Kudłatego pół metra w powietrze

To tyle. Jak pisał Kudłaty trzeba przyjechać, posłuchać, pogadać
                              Pozdrawiam wszystkich

Skomentuj

Ku...Ku...Kudlatego katapultlo

Skomentuj

ja sie nie dziwie ..to cos ma takiego kopniaka kicka ze nie trudno o to ... ja mialem wrazenie ze ktos kopie w caly dom ...nie do konca jestem zwolennikiem takiego basu bo sam lubie gleboki i rozlazly bas ...ale dla "sztywniakow i fanow twardego basu" polecam :) ..tzn jak byly testy to ja chodzilem po podlodze zeby zobaczyc glosnik ..heheh nie mydlo :P
                                  wiec tk naprawde nie wiem jak to brzmi z punktu widzenia / siedzenia :)

btw kudlaty latal jak koperfild

Skomentuj

edit :/

Skomentuj

Czaruję...
                                    X