No to umberto, musisz napisać jakiś tutorial jak i co :)
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Spot u Umberto
Collapse
X
-
politura jest trwala? u mojej babci jest piekny zestwa mebli machon politurowany. idealnie wyglada, jak szklo na drewnie ale dosyc delikatna jest wystarczy paznokciem przejechac i jest slad.... no i tak jak mowisz - kazdy lubi co innegomi nie do konca pasuje takie lusterko i blyszczace mebelki;]
ale ogolnie ciekawy efekt to jest.
z tego co wiem to borys2 duzo bawil sie politura.
Skomentuj
-
Dopiero teraz dotarłem do domu ze spotkania, niestety musiałem odjechać jako pierwszy, ale widzę, że nikt już więcej nie dotarł, a szkoda, bo przecież takie spotkania organizuje się po to aby poznać innych ludzi, wymienić się doświadczeniami, wypić tyskie itp., a po pierwszych postach można było się spodziewać, że na podwórku u organizatora spotu samochodów będzie jak na giełdzie, no ale cóż. Odnośnie sprzętu grającego który stoi u Umberto to naprawdę robi wrażenie, jeśli chodzi o ocenie dźwięku to trzeba by było przez ok. 3 godziny posłuchać swoich ulubionych kawałków, potem przerwa, potem zapomnieć jak gra sprzęt we własnym domu, potem znowu posłuchać tego i owego,
Na koniec zamieszczam fote na której wykop z BSW wysadza Kudłatego pół metra w powietrze
To tyle. Jak pisał Kudłaty trzeba przyjechać, posłuchać, pogadać
Pozdrawiam wszystkich
Skomentuj
-
ja sie nie dziwie ..to cos ma takiego kopniaka kicka ze nie trudno o to ... ja mialem wrazenie ze ktos kopie w caly dom ...nie do konca jestem zwolennikiem takiego basu bo sam lubie gleboki i rozlazly bas ...ale dla "sztywniakow i fanow twardego basu" polecam :) ..tzn jak byly testy to ja chodzilem po podlodze zeby zobaczyc glosnik ..heheh nie mydlo :P
wiec tk naprawde nie wiem jak to brzmi z punktu widzenia / siedzenia :)
btw kudlaty latal jak koperfild
Skomentuj
Skomentuj