Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Comandante W nie żyje

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Comandante W nie żyje

Cześć wam

Poniższe słowa piszę z wielkim smutkiem.
    Dłuższy czas temu próbowałem się skontaktować z użytkownikiem Comandante W, telefonicznie i mailowo. Niestety bezskutecznie. Próby ponowiłem niedawno. Także bezskutecznie.
    Z uwagi na to w końcu skontaktowałem się z użytkownikiem fforc9e, który – jak pamiętałem z czasów, gdy spotykałem się z Comandante W na pogaduchach i odsłuchach u mnie i u niego – był z nim w stałym kontakcie. fforc9e przekazał mi, że Comandante W nie żyje – zmarł w 2015 roku.
    Wiem, że oprócz mnie Comandante W (właściwie Witek Brzozowski) miał tutaj kolegów, którzy – podobnie jak ja – cenili jego osobę. Tym wpisem chciałbym go tutaj pożegnać. Pokój jego duszy.
    O Witku:
    https://www2.pztkd.lublin.pl/zmarlWB.html

Pozdrawiam

Przykra wiadomość. Był nietuzinkową postacią.
    R.I.P. †
    marcinsywala.pl
    Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

Szkoda chłopa, zawsze jego posty fajnie się czytało.

Skomentuj

Też lubiłem czytać jego posty i poznawać ciekawą odmianę linii transmisyjnej - obudów tasukowych.
        Nawet kiedyś w 2017r. kolega kokoelloko zapytał się co z Comandante W a ja sprawdziłem, że ostatni raz logował się 11.06.2015 o 20:09
        i do głowy mi wtedy nie przyszło, że od dwóch lat już go nie ma z nami. Smutno mi teraz i żal, że odszedł niezauważony.

Skomentuj

Najwspanialszy czlowiek jakiego na tym forum poznałem....

Skomentuj

Bardzo mi przykro...

Skomentuj

Mnie również szkoda wszechstronnie utalentowanego człowieka .Takich potrzebuje społeczeństwo więcej .Ale może wklejicie tu trochę tematów poruszanych przez pana Witolda .Pomniki też za długo nieżyją i się starzeją ,ale może sama myśl pozostanie na wieki .To dla tych najmłodszych .Może warto o nich pomysleć ?

Skomentuj

https://diyaudio.pl/forum/praktyczni...askud-tasukowy

Skomentuj

Pamietam ten wątek, naśmiałem się co niemiara! Ze swojej strony mogę powiedzieć, że Witek praktycznie do ostatnich dni pracował nad konstrukcjami tasukowymi. Po wielu ciężkich dyskusjach udało mi się go nawet namówić na mniejszy projekt - hobbity. Dodam, że nie najmniejszy nad którym pracowaliśmy razem.

Skomentuj

Czaruję...
                  X