Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

jakie seriale oglądacie?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

jakie seriale oglądacie?

czesc. niedawno od kumpla dostalem cala serie " oficera" . bylem pod takim wrazeniem ze z kumplem obejzelismy wszystkie odcinki w 2 dni:) teraz uwazam ze jest to najlepszy polski serial ( no moze poza "stawka wieksza niz zycie" , ktorej kazdy odcinek byl lepszy niz opowiesci o Jamesie Bondzie)

teraz zaczalem ogladac "prison break" , narazie zapowiada sie ciekawie, zobaczymy co bedzie dalej.

no i sciagam "lost". heh, slyszalem o nim wiele roznych opinii, tymbardziej chce go sam ocenic:)

a no i caly czas poszukuje serialu "true blue" ( polski tylul "zawód policjant") . moze ktos z Was go pamieta? zaj.... isty serial o policjantach, lecial na poczatku lat 90-tych. jakby ktos wiedzial gdzie go moge znalesc to bym byl bardzo wdzieczny:)

ale dosc o mnie.

co tam ludziska ogladacie? co polecacie, co lubicie?
    zapraszam do rozmowy.
    pozdro

Najlepszy serial na świecie (wedłó mnie) Kompania Braci - 10 jedno godzinnych odcinków
    Potem jeszcze warta uwagi jest Rodzina Soprano - najlepszy serial na świecie ze względu na ilość otrzymanych nagród.
    Innych seriali oprócz Przyjaciół nie oglondam..... no może Alo ALo :]

Skomentuj

Najczesciej Smallville i czasami allo allo :)

Skomentuj

a no i caly czas poszukuje serialu "true blue" ( polski tylul "zawód policjant") . moze ktos z Was go pamieta? zaj.... isty serial o policjantach, lecial na poczatku lat 90-tych. jakby ktos wiedzial gdzie go moge znalesc to bym byl bardzo wdzieczny:)
        jasne że pamiętam :)
        Ja głównie jeśli już jakieś seriale oglądam to raczej te starsze (do początku lat 90) - te współczesne są zwykle
        na powalająco niskim poziomie, tym bardziej made in usa ;]
        Wyjątkiej jest tu kompania braci ...
        Aktualnie w polsce nie robi się serialów tylko tasiemce - czy coś o 500odcinkach conajmniej
        (o klanie itp nawet nie wspominam) można nazwać serialem ?

Skomentuj

Najlepsze sa "Pozadliwe mlaskania i jeczenia na plazy" - wlasnie jestem na etapie zgrywania 20 pierwszych odcinkow, zaczalem ogladac dopiero od 21-go. Chociaz "Wsciekle waginy" tez nie byly zle...

Skomentuj

tomaszo, heh, o czym ty mowisz? zapodaj linkiem jakims:)

Skomentuj

Wsyztkie serie Przyjaciół :)

Skomentuj

tomaszo, przybliż nam fabułe :)

Skomentuj

Wg mnie lost wymiata.
                  Ostanio też obejrzałem Rome, kawał dobrego serialu.

tomaszo, jesteś w temacie, widzaleś moze "Pana wkładeusza" albo "Nadziewana czekolada - przygody młodej murzynki"?

Skomentuj

Hihi - "Pana Wkladeusza" jeszcze nie widzialem :)
                    Generalnie najlepsze sa sprawy zwiazane z przyroda, jak to sie mowi... natura pisze najlepsze scenariusze... :)

Twin Peaks bylo niezle z tych nienaturalnych...

Skomentuj

Star Trek (wszystkie), Star Gate Atlantis, Numb3rs, Prison Break, Invasion,
                      Tem mam i oglądam. W takiej kolejności jak napisałem je oceniam.
                      A jesli ktoś miałby z Was SG (sezony 1-9) to piszcie - chętnie sie wymienię.

Pozdrawiam

Skomentuj

Ja ogolnie lubie seriale sci-fi.... ...szczerze latwiej mi sie zabrac do ogladania kolejnego odcinka serialu niz do filmu 2 godzinnego.
                        ....a co do tego co teraz ogladam

na biezaco:
                        -Prison break (jeden z lepszych seriali)
                        -Lost (troche nudnawy... ...PB jest kilka razy lepszy od niego)
                        -Mutant X (taka zapchaj dziura ja sie nie ma co ogladac. Drugi sezon lepszy od pierwszego)
                        -SGA (Stargate.... ...no coz oba seriale daja rade....klasyka)
                        -SG1 (podobnie jak SGA ...szkoda ze nastepne odcinki dopiero za kilka miechow)
                        -Regenesis (swietny serial, wlasnie sie zabieram za sezon 2)
                        -threshold (tylko czekac na nastepny sezon)
                        - Jeremiah (bardzo dobry serial)
                        -pewnie jeszcze jakies ale poki co nie pamietam

obejrzane lub czesciowo obejrzane:
                        -Farscape (polecam jeden z lepszych sci-fi)
                        -ST TNG (calosc)
                        -ST VOY (czesciowo)
                        -ST DS9 (polowa)
                        -ST TNG (calosc)
                        -ST TOS (no wlasnie nie wiem czy mi sie uda "zmusic do obejrzenia"...ale to tez klasyka i nalezalo by ja poznac.... ....tylko ta gra aktorow, efekty hmmm no nic moze sie uda )
                        - Carnivale (calosc.... ...swoja droga dziwny serial)
                        - Point Pleasant (szkoda ze nie bedzie nastepnego sezonu. Poczatkowo nudnawy ale pozniej sie rozkreca)
                        - The Lone Gunmen (czyli 3 samotni strzelcy z X-files)
                        - Tripping The Rift (Parodia ST i innych filmow seriali sci-fi.... ..daje rade :)
                        - Babylon V + filmy
                        - the Triangle
                        - Hotel zacisze
                        - itd itd

Oki oki juz koncze.... ..pewnie lista jeszcze by sie ciagnela... ...ale coz zrobic jak lubie gatunek sci-fi.... ...a i producenci wypuszczaja calkiem fajne seriale. Takie zycie :)

Skomentuj

inspektor edi, nash bridges, przed szkola zawsze rano miodowe lata ;]

Skomentuj

Najlepszy serial na świecie (wedłó mnie) Kompania Braci - 10 jedno godzinnych odcinków
                            Wedłóg mnie tez bardzo mi sie pooba ten serial zreszto wogle lubie filmy wojenne o drógiej wojnie swiatowej. Chyba sobie zrobie maraton Kompani braci :]

nash bridges
                            Również lubie

Skomentuj

ej a nikt z was nie oglada straznika teksasu?:P no wiecie co?!! - porazka;p

Skomentuj

Moze EZO nam cos o serialach powie?

Skomentuj

Moze EZO nam cos o serialach powie?
                                  oczywiście od strony kuchni

Skomentuj

imho najlepszy serial to Archiwum X .

Skomentuj

Od tej całej szmiry powyżej wole Janosika czy Czterech pancernych.Ameryka wieje,ameryka na ulicach,strach wyjść,strach sie bać.Długo jeszcze tak jude będzie rządzic swiatem?

Skomentuj

Amerykańskie seriale są spoko - ale te stare i to też wybrane :)
                                        Tak samo jak stare filmy :)

Skomentuj

Czaruję...
                                        X