Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

NIE! dzieciom neostrady

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

NIE! dzieciom neostrady

http://dziecineostrady.prv.pl/

co jak co ale takich "dzieci" jest od groma w internecie, gdzie by nie spojrzec.

http://sopot.i365.pl/neo/wsp.htm
    ktoś miał niezły pomysł :)

[ Dodano: 2006-04-27, 21:08 ]
    to troche jak z tym :
    "wyślij tego smsa do kogo możesz a orange przywróci nam smsy po 1gr"
    działa to na tej samej zasadzie :)
    Bo niby co ta "akcja" ma dać ?
    I na jakiej zasadzie - to może być tylko manifest co najwyżej :)

Skomentuj

no predzej manifest, co nie oznacza ze takich ludzi jest mnostwo

to jest podobne do tej stronki Stop głupim opisom gg czy jakos tak

Skomentuj

Zgadzam się - jest mnóstwo takich ludzi :)
        Ale jak dla mnie ma to charakter czysto komercyjny :)

Skomentuj

ta strona zwraca uwage na sytuacje jaka panuje juz niestety od bardzo dlugiego czasu....
          w pelni sie zgadzam z autorem strony!

co do komercyjnego charakteru strony uwazam ze to bledne stwierdzenie,
          w jej tresci nie ma zadnego platnego linka, ani zadnych informacji zwiazanych z
          bezposrednim finansowaniem akcji - jest jedynie dostepny adres pod ktory nalezy
          napisac w przypadku checi zasilenia finansowo akcji (czyli trzeba sie natrudzic...)

ehh szkoda tylko ze trona nic nie wniesie w tym aspekcie.... no moze poza lekkim
          zwroceniem uwagi na te sprawe

na koniec dodam:

:)

Skomentuj

popup się wyświetla ;]
            jak stronka stanie się jeszcze nieco bardziej popularna pewnie pojawi się button do allegro itd :)
            Prędzej czy później ... :P

Skomentuj

popup się wyświetla ;]
              hehe no mozliwe... mi nic nie wyskoczylo :) - widac blokowanie dziala :P

[ Dodano: 2006-04-29, 04:06 ]
              nie no - wszedlem wlasnie na czyjegos bloga a tam kody do jakiejs gry....
              w opisie podane, iz mozna grac historycznymi postaciami m.in presleyem
              a oto komentarz dziecka neostrady:
              ej ty debil co ty se piepszysz że każdy wygląda jak elvis presley!!!!!!!elvis jest idioto jeden na cały świat i żaden człowiek an ziemi mu do pięt niedorasta i taki jusz sie w życiu nieurodzi i wiem że mu zazdrościsz a z resztą jaki facet nie..elvis był jest i będzie niepowtarzalny i bezkonkurencyjny więc najpierw pomyśl co piszesz bo wtej chwili obraziłeś króla-elvisa presleya!!!!!!!!!!!!!!
              brak mi slow na takie IDIOTYCZNE POZBAWIONE SENSU I WOLAJACE O POMSTE DO NIEBA wypowiedzi - od razu na stos (i nie chodzi mi o sposob wypowiedzi ale o jej sens.... a raczej ewidentny jego brak)

Skomentuj

Ja też popieram tą akcje. Niestety dzieci neostrady są wszędzie... :/

!!!

Skomentuj

głupia strona... idiotyczny pomysł...

Skomentuj

Czaruję...
                  X