Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

forum international

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

forum international

Widać wyraźne starania niektórych użytkowników (jak Łukasz), żeby strona się rozwijała i to cieszy. Nie ukrywając akustyka nie jest narodowym hobby Polaków Więc mozna by pozyskiwac gości z poza kraju ( już 2 mamy )Zdecydowanie mogło by w tym pomóc (wg mnie) nowy dział na forum international (lub ewentualnie po angielsku) na którym można by zadawać pytania i oczekiwać na odpowiedź w dowolnym języku, który np. dodawało by się do tematu Np temat " your opinion about arv104-04/4 (EN,DE,CZ) " I wiemy że gościu poszukuje opini o danym głośniku i odpowiedzi chce w języku angielskim, niemieckim lub czeskim. Może to trochę na wyrost, ale trochę by to niepolskojęzycznym ułatwiło korzystanie z forum. Można spojrzeć na statystki że mamu ileś set użytkowników, ale w praktyce 9 na 10 przychodzi zadać jedno pytanie i więcej nie wraca czyli forum jest dość małe, a opinie ludzi z innych krajów, moga być cenne, kto wie czy na Łotwie nie ma jakiejś małej manufakturki robiącej dobre głośniki, a u język można by podszkolić
    0
    Tak
    0%
    0
    Nie
    0%
    0
    Jest mi to obojętne
    0%
    0

No nawet dobry pomysł. Można byłoby dowiedzieć się czegoś od kolegów z innych kari.

Skomentuj

niema poco sie w to mieszac w takie cos jak ktos bedzie chciał zapytac to na normalnym forum a to ze pyta po angielsku bo jest włochem czy kims innym to chyba nie oznacza zebedzi pojechany, chyba tu niepsizeni gdzie ze to tylko forum dla polaków, pozatym to niema sensu wedlug mnie poniewaz wtedy wile osób niebedzie wiedxziało gdzie pytac czy na polisz foru mczy international i posty beda sie powtarzac

Skomentuj

a mi to zupełnie obojętne ale chyba przychylę się w sprawie tego że pytania mogą się powtarzać i że lepiej nie motać :) do słów Budzika:)
        pozdor

Skomentuj

po co to komu!

Skomentuj

jak ktos bedzie chciał zapytac to na normalnym forum
            a mi się jakoś nie wydaje, żeby Polski był powszechnie znanym jezykiem i zakładając, że jakiś np Włoch chciałby zapytać nawet na forum polskim to by nie widział gdzie i jak (no chyba, że zna polski w co wątpie) Już nie wspomnę o tym jakim sposobem ktoś z zagranicy miałby tu trafić:)
            po co to komu!
            chyba sam ostanio stwierdziłeś, że trzeba rozwijać stronę... no chyba, że boisz się konkurencji z zagranicy

Skomentuj

Z jednej strony racje ma Budzik z drugiej strony racje ma Zosia <samosia>:)

Skomentuj

zosia niema wcale racji ... a dlaczego ?? dlatego , że włoch wejdzie na forum i spyta sie w swoim języku i okaże sie ze my nic nierozumiemy po drugie ... wiele starszych osób nie zna ANGIELSKIEGO (a prawdopodobnie miało by działać w swoim języku) poniewaz kiedyś byłtylko rosyjski czego nieznają młodzi ... i gdzie tu logika .. zamiast rozmów i porad bedziemy tłuamczyli słowa w innych językach ... sam chętnie p oangielsku bym pogadał czy cus ale akurat uwazam ze takie forum jest TOTALNIE zbędne dlatego po tak długim czasie neutralizacji przychylam sie do wypowiedzi Łukasza

[ Dodano: 2004-09-27, 23:45 ]
                pozatym mam rodzinkę w Otwocku, Zosia a może jesteś moją kuzynką lub ciotką

Skomentuj

Zosia a może jesteś moją kuzynką lub ciotką
                  jak ciotką to raczej młody jesteś a gdzie masz ta rodzinę, ja mieszkam na Narutowicza w tzw. Świerku

Skomentuj

czy młody ,, raczej bardzo młody 20 lat mineeeło jak jede ndzien heh a niewiem nawet gdzie oni mieszkają .. jakoś nie obcuje z ta rodzinką zbytnio bo ani razu tam nie byłem

Skomentuj

Czaruję...
                    X