Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

newsy - omg !!

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

newsy - omg !!

jest ktos na forum kto sie zqajmuje newsami ??
    wyslalem newsa jakos dwa tygodnie temu a nie sorik to byl 21 kwiecein do tej pory nie ma go na stroneie !! :|
    ale dam w nowym temacie !!

nadzik... dobre przeciez miala byc odswiezona cala strona i co? Newsow jak nei ma tak nei ma...

Skomentuj

nadzik, Igod i ew LUKASZ....

Skomentuj

nadzik, nikt. Tak jak i całą stroną

Skomentuj

no to sie niech troche ogarna z ta strona bo z polobrotu dostana ...
          kurde wszyscy maja w dupie co tu sie dzieje !!
          raz bylo jakies pospolite ruszenie i juz myslalem ze cos sie zmieni a tu
          jak nic nie bylo tak nie ma !!

pozdro

Skomentuj

pare miechow temu oferowalem pomoc w postaci nowego designu i prowadzeniem reszty. zostalem olany przez dwoch "głownych" panow strony wiec nie ma sensu dalej tego rozgrzebywac, ja tylko czekam az JS odechce sie placenia za ten caly kranik

Skomentuj

desing jest dobry ;] .... tylko zeby cos ruszyc to nic !! ja tez chcialem sie zajac dzialem "projekty" ale nic ... wybrali czlowieka ktory w ogule sie tym nie zajmuje

Skomentuj

ja spróbuje powalczyć :)
                zobaczymy co z tego wyjdzie :)

Skomentuj

hmmm w zasadzie to moze jakas rewolucja by sie przydala? albo przynajmiej mozna wyjsc z inicjatywa wykupienia udzialow przez userow. mysle ze uzbieraloby sie troche udzialowcow:>

Skomentuj

mIKI, już chyba wszelkie możliwe kombinacje były próbowane

Skomentuj

no byly rzucane hasla... mnie zastanawia wlasnie zy taka opcja by wypalila...
                      ciekawe ilu jest w miare aktywnych userow mogacych zapodac np 10-20pln
                      i sprobowac szarpnac sie na wykupienie chociaz czesci udzialow, tylko poto by miec prawo do rozwoju.

Skomentuj

albo lepiej przejść na www.akustyka.info bez kasy jestesmy otwarci na propozycje co zmieniac :]

Już niedługo na naszej stronce będzie konkurs :]

Skomentuj

no ta ale ja nei chce aby diyaudio upadlo, chcialbym wlasnie je uratowac i zeby to to forum bylo najlpsze;] taki patriotyzm

Skomentuj

pozatym jak ktos ma jkis fajny baner stronki .... tzn diy to niech da ja wrzuce to na swoja stronke ;]

Skomentuj

Czaruję...
                            X