Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

a pousuwajcie wszystkie tematy bo zjadaja transfer.

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

a pousuwajcie wszystkie tematy bo zjadaja transfer.

j/w
    to offtopic.

teraz to wymysliles !! nie ma co ... brawo dla tego pana !! :|

Skomentuj

mowie o offtopicu.

Skomentuj

no tak te tematy tak zamulaja stronke ze trzeba czekac hm ... nawet nie wiem czy sekunde dluzej :| jakos nikt nie narzekal :P

[ Dodano: 2006-05-09, 01:53 ]
        acha pozatym i tak nikt sie tym nie zajmie bo nie ma admiow na forum ...
        i mozna robic co sie chce :P a raczej czego sie NIE CHCE !! - admin , moderator

Skomentuj

przydalo by sie jakies OBSZERNE faq

Skomentuj

StuffX, wiele rzeczy by sie przydalo no ale jest jak jest.
            ja proponuje rowolucje

Skomentuj

chodzi mi o to ze zablokowany zostal temat w offtopicu z powodu obciazenia serwera.....
              wiec jesli jeden tak obciazal to moze i wszystkie usunac he? ...

Skomentuj

nieeeeeee

Skomentuj

nadzik, podpałeś mi :P
                  mimo że mam mature to zobacz ile czasu tu spędzam modarując...
                  mam za każdym razem pisać coś takiego:
                  Wymoderowane przez Takero
                  żebyście to zauważyli ?
                  Co do tamtego tematu - nie chodzi o transfer , tylko o to że jeśli piszemy w dziele OT
                  to nie znaczy to że moża dawać posty typu "bla bla bla", bo nie wiem czemu to służy...
                  mIKI, ja jestem tylko modem, w takich kwestiach proszę uderzać do Igoda...
                  Sam staram się coś zdziałać, ale to nie takie proste ...
                  Co do faq-u i regulaminu - po 18maja sam to napisze :P
                  (of koz z pomocą co po niektórych - zainteresowani wiedzą ;] )
                  Pozatym dział konstrukcji zblizy się do tego z elektrody, a na forum zawita prawdziwy porządek ;]
                  Teraz i tak spędzam tu więcej czasu niż powinienem - jutro mam mature z biologii :/
                  Tasior, tak wogóle to o co Ci chodzi ?
                  A na forum jak w polsce - najlepiej wychodzi narzekanie...

Skomentuj

proponuje usunac temat o usunieciu tematow :)

Skomentuj

byl tu topic,w ktorym byla normalna rozmowa, offtopic w dziale offtopic-normalne.
                      noi temat zostal zamkniety z powodu zuzywania transferu ,zadnych obrazkow ani nic w nim niebylo,sam tekst.
                      szukalem teraz ale wcielo go i niepotrafie znalezc.

Skomentuj

te tematy sa na ostatniej badz przedostatniej stronie spisu tematow na offtopic

Skomentuj

takero, pryeciey ja takich of nie robie ... poyatzm to jest jakas bydura :|
                          nawet nie wiadomo o co ci chodyi tasior ... teraz bedyie rzesza moderatorow siedziala i czytala wsyzstkie of i usuwala nie interesujace ?? czy o co biega /??

Skomentuj

byl tu topic,w ktorym byla normalna rozmowa, offtopic w dziale offtopic-normalne.
                            noi temat zostal zamkniety z powodu zuzywania transferu ,zadnych obrazkow ani nic w nim niebylo,sam tekst.
                            To że jest to dział OT nie oznacza że można tu pisać teksty w stylu "blabla ? bla bla ?" bo to tylko zaśmieca ...
                            już to zresztą napisałem...
                            nadzik, konkretnie dlatego:
                            acha pozatym i tak nikt sie tym nie zajmie bo nie ma admiow na forum ...
                            i mozna robic co sie chce :P a raczej czego sie NIE CHCE !! - admin , moderator
                            :P
                            Pozatym przestawił Ci się układ klawy :P
                            A tak na marginesie - ja czytam wszystkie tematy na tym forum ;]

Skomentuj

TO BYLA PRZENOSNIA ZEBY WSZYSTKO POUSUWAC!!!!!
                              CHODZI MI O TO ZE ZOSTAL SKASOWANY TEMAT W KATEGORII OFF TOPIC,ZA TO ZE BYL TO OFF TOPIC.

pisze drukowanymi zeby bylo wyraznie

Skomentuj

Powiem szczerze, ze tutaj moznaby sie pokusic o walke o poziom. Wielkosc i typ forum na to pozwala. W przypadku elektrody jest to niemozliwe z przyczyn : zalozen (kazdy moze i kazdy ma prawo otrzymac pomoc bez wzgledu na inne kwestie) jak i wielkosci. Tutaj co innego - forum jest dosc kameralne, ma sporo gosci i ludzi zarejestrowanych w celu lepszego przegladania, ma takze stalych "pisaczy" i ludzi z duza wiedza jak i doswiadczeniem.

Generalnie czeka modow kaawal roboty, mam nadzieje, ze Takero znajdzie zapal i nie podda sie, szczegolnie jak mu zaczna wysylac rozne mejle, grozic i szkalowac... Niestety, takie sa konsekwencje zaprowadzania pozadku... Mysle, ze tutaj warto, ludzie warto zrobic pozadek...No chyba, ze polityka szefostwa skierowana jest tylko w odslony...

Skomentuj

BYLA PRZENOSNIA ZEBY WSZYSTKO POUSUWAC!!!!!
                                  raczej się domyśliłem że nie chciałeś żeby all usunąć ... ;]
                                  CHODZI MI O TO ZE ZOSTAL SKASOWANY TEMAT W KATEGORII OFF TOPIC,ZA TO ZE BYL TO OFF TOPIC.
                                  chodzi o to że był to bzdurny temat o niczym, zaśmiecający forum...
                                  tomaszo, będzie trudno :)
                                  ale mam nadzieje że się uda coś zrobić :)

Skomentuj

prowadzona byla w nim rozmowa,jakakolwiek rozmowa niejest smieciem .

mozna juz zamknac jesli chcecie czy tam zapomniec :)

Skomentuj

Czaruję...
                                    X