Witam wszystkich Forumowiczów !
Poszukuję dobrej, zewnętrznej karty muzycznej USB lub FireWire w cenie do 1000zł. Warunek konieczny jaki musi spełniać owa karta to bezproblemowe zastosowanie w pomiarach akustycznych programem Speaker WorkShop.
Zaznaczam, że nie interesują mnie dywagacje i domysły, a jedynie pewne informacje o kartach (jeśli zasłyszane to poparte podaniem wiarygodnego źródła). Szczególnie cenne będą opinie osób, które miały do czynienia z wymienianymi kartami (proszę o podawanie producenta i nazwy, ew. miejsca gdzie można wskazaną kartę kupić, mile widziane także linki do specyfikacji technicznych kart).
Wszystkim z góry dziękuję za pomoc.
[ Dodano: 2006-05-17, 07:28 ]
Hm... nikt mi nic nie poradzi ? :)
To może uproszczę sprawę. Zastanawiam się nad zakupem jednej z poniższych kart:
1. E-MU 0404 USB
2. M-Audio FIREWIRE 410
3. Terratec Producer Interface Phase X 24 FW
Miał ktoś styczność z którymkolwiek z wymienionych powyżej urządzeń ?
Poszukuję dobrej, zewnętrznej karty muzycznej USB lub FireWire w cenie do 1000zł. Warunek konieczny jaki musi spełniać owa karta to bezproblemowe zastosowanie w pomiarach akustycznych programem Speaker WorkShop.
Zaznaczam, że nie interesują mnie dywagacje i domysły, a jedynie pewne informacje o kartach (jeśli zasłyszane to poparte podaniem wiarygodnego źródła). Szczególnie cenne będą opinie osób, które miały do czynienia z wymienianymi kartami (proszę o podawanie producenta i nazwy, ew. miejsca gdzie można wskazaną kartę kupić, mile widziane także linki do specyfikacji technicznych kart).
Wszystkim z góry dziękuję za pomoc.
[ Dodano: 2006-05-17, 07:28 ]
Hm... nikt mi nic nie poradzi ? :)
To może uproszczę sprawę. Zastanawiam się nad zakupem jednej z poniższych kart:
1. E-MU 0404 USB
2. M-Audio FIREWIRE 410
3. Terratec Producer Interface Phase X 24 FW
Miał ktoś styczność z którymkolwiek z wymienionych powyżej urządzeń ?