Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Laptop z tv out - jest obraz ale go niema!?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Laptop z tv out - jest obraz ale go niema!?

MAm malutki problem moze bedziecie wiedzieli zainstalowałem najnowsze stery od karty grafiki w laptopie który ma tv out wlaczam telewizor i uruchamiam laptopa przelaczam z grafy na tv out i mam na ekranie tv windowsa jednak jak wlacze film to obraz na telewizorze ginie wiecie co moze byc przyczyną?

ja miałem kiedyś takie coś, że film był jakoś zabezpieczony i wyjście tv się wyłączało. To niby przeciwko piratom, ale nie rozumiem do tej pory jak to zabezpieczenie mogło działać w pirackiej kopii...

Skomentuj

ALe nie chodzi mi o dvd kazdy film nieważne czy divx czy xvid czy dvd niema obrazu.

Skomentuj

zmien w ustawieniach tvout na master a moniotr na slave i bedzie smigac az milo

Skomentuj

problem nie rozwiazany dvd odtwarza jest obraz ale jek wlacze np bestplayera to divixów nie odtwarza jest czarny ekran a jak wlacze best w okienku to w tym okienku nic nie widac poza napisami a na laptopie jest obraz na tv niema

Skomentuj

Ja mam ten sam problem u siebie, ale na kompie stacjonarnym. Tylko na programie Vplayer alfa 2000 jest wszystko ok. W przypadku innych programow, a nawet Vpayera w innej wersji problem jest. Sprobuj uzywac programu Vplayer alfa 2000.

Skomentuj

Juz dziala ustawienie w biosie pomogly

Skomentuj

A co dokladnie przestawiles?

Skomentuj

Mam w Biosie cos takiego jak First INT SVHS/AGP

Skomentuj

a wystarczylo grzebac w sterach a nie w biosie:) ja mialem ten sam problem. zrownalem rozdzielczosci i odswiezanie oraz zamienilem ekran glowny na tv. filmy bajka:)

Skomentuj

Czaruję...
                    X