eee ja modemem ciągnaem filmy nawet przy normalnym transferze ciągne 10-12 mega na godzine <lol> spiiiiid rules , pozatym poco komu filmi kz rajdu .. obejrze sobie na tvn turbo
mam wreszcie ten filmik :P
na WRC też casem jakieć owce latają po szosie kapelli, zapomniałeś dodać, że film zawiera niecenzuralne słownictwo i nie powinien być glądany przez osoby nieletnie (chyba że bez fonii)
ale takie cos to tylko w polsce jest mozliwe.....
chociarz z drugiej strony dlaqczego taki wiesio nie mial sobie sianka z pola zwiesc?
co go obchodzi jakis tam rajd ? :)
To jest szczyt hamstwa i złej organizacji. Kiedyś mając czas jeździłem na rajdy i wyścigi górskie (teraz tego czasu brak), jest to bradzo miła i pasjonująca przygoda. Są ludzie którzy mają to głęboko gdzieś i po prostu robią swoje (co widać na filmie), najgorsze to ze są także kibice (antykibice) którzy przyjeżdżają na taki rajd i starają się wykoleić jakąś rajdówkę. A pomysłów mają tyle ze można by książkę napisać np. wylewanie oleju, podkłądanie gwoździ, wrzucanie gałęzi, duzych kamieni itp. to jest straszne.
Na dole zdjęcie mjego autorstwa z 15 rajdu zimowego na ziemi Kłodzkiej św.pamięci Janusza Kuliga
Skomentuj