Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Realizm polskich rajdów........

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Realizm polskich rajdów........

popatrzcie :)
    http://www.ztmnews.kernel.pl/temp/rajd.avi

heh... znowu avik... nie chce mi się tego ciągnąć...

Skomentuj

popieram

Skomentuj

zobaczcie to.
        prawdziwy film z prawdziwego rajdu w polsce. a nie zadna sciema.
        sfilmowany jest fragment Os-u, z wnętrza auta.

Skomentuj

Widzialem... Organizacja jak zwykle na poziomie

Skomentuj

może opiszcie co tam widać na tym filmie, bo naprawde przy łączu 64kbps (takim teraz dysponuję) nie chce mi się ciągnąć nawet krótkich empetrójek...

Skomentuj

eee ja modemem ciągnaem filmy nawet przy normalnym transferze ciągne 10-12 mega na godzine <lol> spiiiiid rules , pozatym poco komu filmi kz rajdu .. obejrze sobie na tvn turbo

Skomentuj

mam wreszcie ten filmik :P
                na WRC też casem jakieć owce latają po szosie
                kapelli, zapomniałeś dodać, że film zawiera niecenzuralne słownictwo i nie powinien być glądany przez osoby nieletnie (chyba że bez fonii)

Skomentuj

ale takie cos to tylko w polsce jest mozliwe.....
                  chociarz z drugiej strony dlaqczego taki wiesio nie mial sobie sianka z pola zwiesc?
                  co go obchodzi jakis tam rajd ? :)

Skomentuj

macias666, wiesio nie mógł zwieźć sianka z pola, bo ono tam nie rośnie :P widzę że jesteś z wioską nieobyty

Skomentuj

To jest szczyt hamstwa i złej organizacji. Kiedyś mając czas jeździłem na rajdy i wyścigi górskie (teraz tego czasu brak), jest to bradzo miła i pasjonująca przygoda. Są ludzie którzy mają to głęboko gdzieś i po prostu robią swoje (co widać na filmie), najgorsze to ze są także kibice (antykibice) którzy przyjeżdżają na taki rajd i starają się wykoleić jakąś rajdówkę. A pomysłów mają tyle ze można by książkę napisać np. wylewanie oleju, podkłądanie gwoździ, wrzucanie gałęzi, duzych kamieni itp. to jest straszne.

Na dole zdjęcie mjego autorstwa z 15 rajdu zimowego na ziemi Kłodzkiej św.pamięci Janusza Kuliga
                      Załączone pliki

Skomentuj

Czaruję...
                      X