Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Fornir- juz wiadomo gdzie kupic :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Fornir- juz wiadomo gdzie kupic :)

w czwartek na allegro od uzytkownika student1974 kupilem fornir, super kontakt, nawet dostalem telefon zeby uzgodnic wszystko dokladniie, dostalem nawet jeden lisc gratis + rabat, pieniadze jeszcze nie wplynely ode mnie na konto, ale paczka juz zostala wyslana, poprostu super allegrowicz :), jest to jakas krakwska firma ktora sie zajmuje frnirami, maja spory wybor i w przystepnych cenach :

http://www.zagloba.com.pl/

wczesniej kupowalem w Drewno-lux.com.pl no ale raz czekalem na odpowedz na maila ponad rok czasu, no i w sumie sie nie doczekalem, w tym roku tez o cos sie zapytalem raz to tez sie nie doczekalem, tydzien temy wyslalem pytane o fornir to co prawda odpowiedzieli ale po odpowiedzi widac ze nie lubia takich malych klientow, no i ceny tez nie sa takie niskie, a do tego przy malych ilosciach doliczaja 20% :|.
    jak sie zapyalem o cene debu to mi odpisali ze cena wynosi 10-20zł za m kw :|, jak sie zapytalem dlaczego taka rozpietosc cenowa, to odpisali ze zalezy ile sie zamawia i od gaturnku jaki posiadaja ;/

jeszcze nie dotarlo nic co prawda do mnie, no ale widac ze firma traktuje tak samo malych jak i duzych odbiorcow,
    dopiero za pare dni bede mogl otworzyc paczke (studia-poprawki),

możę warto poczekać z reklamowaniem do momonetu rozpakowania paczki ;]

Skomentuj

tez o tym myslalem, ale po kontakcie ze sprzedajacym nei wytrzymalem :), zreszta czytajac jego komentarze od innych tez kupujacych fornir wszyscy pisza ze towar 1 klasa i ze dobrze zapakowane, no i ze super kontakt

Skomentuj

ceny raczej bez rewelacji:) a jakie szerokosci maja?

Skomentuj

no to poczekamy i zobaczymy...
          maja forniry o roznych szerokosciach co mi bardzo odpowiada - nielubie laczyc kawalkow
          kolega tez sie napalil u tego goscia na fornir "padoku" - ocenimy jak kupi....

Skomentuj

tak czy inaczej nie lubie brać forniru przez neta...
            dla miekszających w wawie i okolicach polecam sklep przy wileńskim - jadąc w strone zacisza trudno go nie zauważyć po prawej stronie ;]

Skomentuj

tez wole widziec co kupuje ale u mnie znalazlem tylko w jednym miejscu fornir - sosna i to tylko o szer ok 18cm - wiec za duzo tym nie okleje...

Skomentuj

dab zamowilem o szerokosci bodajze 30cm, i anegre o szerokosci 27cm, tak wiec dosyc szerokie...
                tez bym wolal kupic gdzies na miejscu, ale to nie takie proste jak sie mieszka w jakims mniejszym miescie, nawet MDFu nigdzie nie znajde tutaj, a i za plyty wiorowe tez sporo sobie zycza + ciecie (2.5 od kawalka;/ )

Skomentuj

a zna ktoś jakieś inne sklepy internetowe z fornirem? szukam na ggolach, ale ciągle mi znajduje jakies meble

Skomentuj

http://www.drewno-lux.com.pl/ hmm takero chodzi ci o "forpłyt"?? to ja ci zaproponuje na stalowej ten drewno lux...

Skomentuj

Zamieszczone przez Kudłaty
                      hmm takero chodzi ci o "forpłyt"??
                      nazwy właśnie nie pamiętam :/
                      ale chyba każdy kto jeździ tamtą trasą wie o co konkretnie chodzi :)

Skomentuj

ja tam bralem fornir to dalem 30 zł za 4 platy 280cm x30 cm dębu,paczka dotarla cala jednak konce forniru byly polamane wzdluz-jakies 10-20 cm(od do ) ,ja niestety niedostalem niczego gratis ,pocialem juz i dzis bede oklejal kolumny na w170s i sc10n,mam nadzieje ze nikt niebedzie mial identycznych

Skomentuj

no ja dostalem gratisowy bo zamawialem 3 a akurat mial 4 wiec napsial ze i tak by go nie sprzedal tylko by sie przewalal gdzes tam to dorzucil gratic :)

[ Dodano: 2006-09-15, 21:52 ]
                          no to juz rozpakowalem paczke ( w koncu) no i rzeczywiscie troche konce fornirow sa polamane, tzn. sa pekniecia, no ale to normlane przy fornirze, ale u mnie nie jest to 10-20 cm, moze ok 5
                          tyle ze kolory sie nie zgadzaja, dab wyglada tak jak mysalem, ale wedlug wzornika na stronie Anegre jest ciemniejszy od debu, a przyszlo mi bardzo jasne cos :), no ale i tak jest niezle :) w sumie moze tak bedize nawet lepiej

Skomentuj

Czaruję...
                          X