Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

sygnał dla wzmacniacza + pytanie

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

sygnał dla wzmacniacza + pytanie

mam takie pytanie poniewaz chce podlaczyc kabel do wlaczania sie wzmacniacza pod "remote antena " z radia ( Pioneer DEH-3100R) i nie wiem czy gdy wloze do niego cd to wzmacniacz sie wylaczy poniewaz w momencie grania cd antena nie bedzie potrzebna i radio ją zlozy tym samym wylaczając mi wzmacniacz :?:

hm.. to u ciebie takie cus jest ze jak radio z CD czyta to antene sklada automatycznie? pierwszy raz cos takiego slysze chyba :)

Skomentuj

hm.. to u ciebie takie cus jest ze jak radio z CD czyta to antene sklada automatycznie? pierwszy raz cos takiego slysze chyba
      właśnie sam przed chwila sie dowiedzialem czegos takiego ze kolega jak wlozy cd to mu antene sklada no a u mnie wtedy wylaczaloby wzmacniacz...chyba ze moj Pioneer jest lepszy i jak gra cd to antene ma rozlozoną to wtedy byloby wszystko ok

Skomentuj

no to sprawdz to, ja czegos takiego jeszcze ne slyszalem, po co by meili takie cos robic? dla oszczednosci energi? :???:

Skomentuj

no to sprawdz to, ja czegos takiego jeszcze ne slyszalem, po co by meili takie cos robic? dla oszczednosci energi?
          no niby gdy sluchamy cd to antena jest niepotrzebna a gdybysmy spowrotem wlaczyli radio to antena by sie wysunela ale dla mnie jest to bezsensem zeby skladac przy cd
          jak sprawdze to napisze :wink:

Skomentuj

Czaruję...
          X