Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Całkiem (nie)nowy wzmacniacz

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Całkiem (nie)nowy wzmacniacz

Witam.

Tydzień temu zakupiłem wzmaka samochodowego JBL CS50.4. No i niby nowy ze sklepu (Saturn w Niemczech) i sięokazało, że 4 kanał coś trzeszczy i pierdzi (topic w innym forum). W polsce JBL mi go nie chce zrobić, bo tylko zakupione w Polsce remontują na gwarancji (a z JVC nie było problemu). W kurzyłem się, sam go otwarłem i oto co zobaczyłem:

Ciekawe co nie?? Teraz już wiem dlaczego koleś sprzedał mi go w sklepie za 85 zamiast za 99Euro (a myslałem, że dlatego że nie ma pudełka).

Mam jakieś szanse - nie wiem zaskarżyć ich czy co?? Mogą w sklepie sprzedać towar, który już był remontowany (i teraz w dodatku jeszcze się okazuje, że uszkodzony)???

UWAGI MODERATORA
    Zmniejsz rozmiar drugiego zdjęcia,wsio się rozjeżdża.
    umberto

hehe a jak im udowodnisz że to nie Ty zrobiłeś?
    ogólnie to niezly burdel...

Skomentuj

mam nadzieje ze zadnych plomb itp nienaruszyłes?
      masz dowod zakupu itd?
      jesli tak to w droge,jesli nie to...

Skomentuj

Nie ma żadnych plomb!!

Byłem tak zachwycony że tak tanio kupiłem nowego wzmaka że nie sprawdzałem dokłądnie - dopiero w domu jak już wyszło, że coś jest nie tak. Mam nauczkę na przyszłość.

Zanim go odkręcałem to te śruby już wyglądały nieco lipnie. Taka gąbka która była pod tymi śrubami jużbyła zerwana jak to otwierałem.....

Zależy mi na tym wzmaku - może to tylko drobne uszkodzenie?? Teraz mam dylemat bo jak nawet poproszę kumpla, który pracuje w BMW w Monachium i jeździ tam co tydzień żeby go zaniósł to oddają mi kasę bo jużnie mają takich wzmaków (szczegóły w topicu na CAR-ADIO) a zależy mi na tym sprzęcie. Może lepiej naprawićten 4 kanał i cieszyć się muzyką??

Kurcze - nie wiem co zrobić..........

Skomentuj

djsmol, obawiam sie ze nikt ci nie przyjmie takiego wzmaka. napewno nie mozesz powiedziec w sklepie ze byl grzebany , bo od razu powiedza ze to ty grzebales. ewentualnie mozesz probowac mowic ze cos grac nie chce, ale nie przyznawaj sie ze z Polski jestes bo od razu ci powiedza ze kombinujesz. wiesz o co biega. tych je... niemcow to do gazu i tyle

[ Dodano: 2006-10-04, 10:25 ]
          zreszta widzieliscie reklamy w niemieckim mediamarkt:/

Skomentuj

Więc wzmaka oddałem już do naprawy i czekam na wycenę, ile to przyjdzie naprawa.

Co do wielkości zdjęcia to nie wiem, ale u mnie w IE to mam małe kwadraciki i dopiero jak klikne na zdjęcie to się powiększa w osobnym oknie do rozmiaru w jakim jest zapisane :neutral:

Skomentuj

Czaruję...
            X