Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

FORNIR

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

FORNIR

Witam mam do was pyatnie. Gdzie kupujecie fornir ?
    chodzi mi o konkretne firmy w internecie które bawia sie w sprzedaż wysyłkową.
    Może wie ktos gdzie kupic fornir w Olsztynie ewentualnie w okolicach... .

Przegladałem allegro. Niby coś tam jest ale nie maja interesujacych mnie rozmiarów w rozsądnych cenach.

http://www.zagloba.com.pl , mają swojego przedstawiciela na allegro.
    Bardzo tanio, szeroki wybór asortymentu, niestety kontakt mailowy trochę "zamulony".

Skomentuj

slaby kontakt?? hm.. ja jeszcze takiego nigdzie indizej nie mialem... bylo kilka imejli :), i do tego przed wysylka telefon :)

Skomentuj

polecam zagloba.com.pl , dobry kontakt( GG polecam a nie maile...).
        jesli trzeba wybierze fornir szerszy,poszuka czegos itd.

Skomentuj

Z firma zagłoba juz sie kontaktowałem jakis cas temu (przez gg) maja spory wybór lecz ceny nie sa az tak niskie :/.
          Jak by ktos jeszcze miał cos innego niz zagłoba to prosze pisac !!

Skomentuj

drewno-lux.com.pl
            ale zagloba tansza jest... nie wiem gdize taniej chcesz znalezc, jak znajdizesz to daj znac na forum

Skomentuj

W tej zaglobie kupowalem, ale przez allegro - na kontakt majlowy nie narzekalem :)

Skomentuj

a słyszał ktos o takim sklepie ?? http://www.marex.pl/index.php?k=kata...d=1&d1=6&d2=26

Skomentuj

ZAP, Ja nie znam - w Zagłobie jest naprawdę tanio, wątpię czy znajdziesz dużo taniej.

Skomentuj

A mnie się udalo namierzyć bardzo fajny zakładzik który produkuje...łubianki!! :lol:

Pół fabrykat wygląda tak:

Jest niby z topoli no ale za darmo...
                    Wymiary dowolne,jedynie trzeba to suszyć bo skrawają ze świeżego drzewa.Ja już jeden płat wsunąłem pod dywan,ciekawe co z tego wyjdzie.

Skomentuj

20km od mojej wioski poducent forniru dębowego, bukowego i olchowego. wybierasz jaki chcesz ceny do dogadania. Ja kupiłem ostatnio bodaj 13m kw forniru dębowego za 50zł:)

Skomentuj

ja juz kupiłem fornir u mnie w miescie zapąłciłem 11 zł/m2. szerokosc ok 24 cm. płaty długie na 3 m. moim zdaniem mało nie zapłąciłem :/
                        fornir to sosna grubosc 0.9 mm.
                        był tez heban piekny :) cena również ... 45 zł / m2.

Skomentuj

heban modyfikowany z zagłoby troszku ponad 20zł za metr kw. :)

Skomentuj

Zamieszczone przez dj_zibi
                            heban modyfikowany z zagłoby troszku ponad 20zł za metr kw. :)
                            Ehe, dokładnie 22 albo 26zł i nie za metr, a za cały płat. Jest tylko małe "ale" - nikt z Zagłoby nie wyśle tego ponieżej 4-5płatów, bo się połamie. Sam chciałem go zamówić...

Skomentuj

Ja osobiscie wole jasne drewno. ale heban ma cos takiego w sobie ze jest po prostu łądny :> szkoda ze taki drogi. ma ktos moze jakies doświadczenia w obróbce tego drewna ?

Skomentuj

Zagłoba jest po prostu cudna :-)
                                Ostatni dostałem gratis dość duży liść jakiegoś białego forniru, niestety przepołowiony, ale i tak szerokość ok. 20cm :-) Polecam tą firmę KAŻDEMU!

Skomentuj

Niestety od początku 2007r nie ma na Allegro przedstawiciela firmy ZAGŁOBA (student1974). Chciałem dokupić fornir BODO, wysłałem do niego maila, obiecał wystawić aukcję. Nie wystawił.
                                  Czy ktoś kupował fornir wysyłkowo bezpośrednio w firmie ?.

Skomentuj

hm... a dlaczego mialo by byc inaczej niz przez allegro?

Skomentuj

NIewiem czy masz ale to jego GG:6577558,umow sie jakos moze,mysle ze Cie nie oszuka .

Skomentuj

Czaruję...
                                      X