Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

[do admina] ilość nieczytanych postów

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

[do admina] ilość nieczytanych postów

Witam.
    Chodzi mi o taką sprawę,często jest tak,że nie mogę wejść na to forum bądź na AM jednego dnia,chcąc wejść drugiego mam komunikat o przekroczeniu przez moje konto dozwolonej ilości nieczytanych postów w ilości 500.Wg mnie to za mało jak na takie forum,ponieważ tutaj taka ilość jest pisana praktycznie codziennie.Prosiłbym o możliwie zwiększenie tego progu ilościowego.Pozdrawiam

hm... odznacz sobie ze wszystkie przeczytales i tyle.... :) i badz na biezaco :)

Skomentuj

Jak dla mnie najlepiej żeby tego komunikatu wogóle nie było.

Skomentuj

Zamieszczone przez greg00
        hm... odznacz sobie ze wszystkie przeczytales i tyle.... :) i badz na biezaco :)
        Po co odznaczac posty i ogladac ten dziwny komunikat, jak mozna zrobic tak, zeby go w ogole nie bylo [prosba do admina]

Tak samo zupelnie dziwne jest ustawianie czasu ogloszeń, co za problem wrzucic skrypt, ktory sam je wywali np. po 2 tygodniach? A tak 15% laduje w koszu, bo ludzie zapominaja ustawiac czasu waznosci :/

Skomentuj

ghazi, jak poco, niekażdy bedzie pisałskrypt, nikt nierobi forum pod ciebie żebys pisał skrypty ale poto żeby było wygodne dla każdego i trzymało jakoś zasady regulaminu.

Skomentuj

Zamieszczone przez Budzik
            ale poto żeby było wygodne dla każdego
            No właśnie,to "przypomnienie" kojarzy mi się z hasłem przedszkolanki "czy zrobiłes siusiu?".I tak nic nie wniesie.Bo jak sie ktos ma zeszczyć to i tak sie zeszczy...sorki za bezpośredniość ale ja akurat tak to odbieram.

Skomentuj

dla mnie bez sensu... co ma na celu ten komunikat?? chyba nie zachecanie do zcytania wszystkich postow?? ja np czytam najczesciej CA elektroniki w ogole nie dotykam albo raz na 2 miesiace do akustyki tez raz na pare dni a ten komunikat mnie troszke denerwuje ale jak innym cos daje to mi nie przeszkadza jego usuwanie :)

Skomentuj

ja patrze co nieprzeczytane i czytam interesujace mnie watki,jak mi sie nudzi to caly ten syf

Skomentuj

Głównym problemem jest to,że po tym komunikacie określona ilość postów jest odznaczana jako nieprzeczytane i przez to przepada mi duża ilość postów,które mogą być interesujące.Ja zawsze wchodząc na każde forum daje pokaz posty od ostatniej wizyty i tyle....Prosiłbym o możliwie szybką reakcję w tej sprawie.

Pozdrawiam

Skomentuj

Zamieszczone przez Budzik
                    ghazi, jak poco, niekażdy bedzie pisałskrypt, nikt nierobi forum pod ciebie żebys pisał skrypty ale poto żeby było wygodne dla każdego i trzymało jakoś zasady regulaminu.
                    DIY i Audiomania to narazie jedyne fora jakie znam z takimi udziwnieniami :lol:
                    Reszta jest wygodna wlasnie dlatego, ze ulatwia, a nie utrudnia korzystanie z nich ;]

Skomentuj

eh.. jak sie korzysta na biezaco to nie ma problemow :)

Skomentuj

Czaruję...
                      X