Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Witam

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Witam

Witam.Jestem nowym użytkownikiem jak i również dopiero zaczynam moja "przygodę" z projektowaniem...w sumie to jeszcze nie zaczełem ale mam taki zamiar :) zawsze interesowałem sie głośnikami komputerowymi z Thx miałem jużtakich 6 zestawów i pomyślałem że czas zmienić dźwięk w domu.
    Jak sie domyślacie mam miliony pytań dotyczących sprzętu,głośników,projektowania itp itd.
    Narazie w miare możliwosći prosze o wpisanie jakiśstron z samymi podstawami na ten temat..cosdla początkującego
    Z góry dzięki i mam nadzieje że z waszą pomocą za pare miesięcy mozę uda mi sie złożyć cośkonkretnego
    Pozdrawiam.

na stronie gównej maszartytuły. Poczytaj zeby nabyc wiedzy. A jesli chesz zobaczyc jakie kolumny tworza autorzy to zapraszam do działu: WŁASNE konstrukcje elektroakustyczne :wink:

Skomentuj

z chęcią pooglądam wasze projekty...może sie czegoś naucze..dzięki za odp.

Skomentuj

zajrzyj takze na http://audiomania.info
        i tam poczytaj artykuly na stronie głoównej a takze poprzegladaj forum diyaudio.pl bo tam jest wiele naprawde interesujacych tematow.

Skomentuj

No i skoro jestes lajk to słuchaj co sie do ciebie mówi, a nie jak niektórzy pytaja a i tak robia swoje :mrgreen:

pzdr

Skomentuj

ok dzięki za stronki..spoko Budzik po to tu jestem zębyście mi pomogli :)

Skomentuj

temat nie jest poto aby sie przewitac czy napisac cos glupiego... jednen glupi wyraz Witam. czesc, pyatnie, pomocy. nie duzo mowi,
              postarajcie sie w temacie oddac to o czym chcecie pisac.
              czesc jestem mikolaj.

n/c

Skomentuj

Czaruję...
              X